2 éves a fórum
Rohan az idő, telnek az évek, egy évvel öregebbek lettünk, köszönjük, hogy veled - veletek- ünnepelhetünk. 2 évvel ezelőtt 3 jó barát elhatározta, hogy létrehoznak egy fórumot, Desmond vezérletével, köszönjük e remek ötletet megvalósítottátok ! Megtiszteltetés, hogy e remek csapat tagja lehetek !
Az én ki történetem:
Én ugyan nem a kezdetektől vagyok tag , de nem sokkal később csatlakoztam, töltögettem felfelé, és naponta vissza-vissza néztem. Jött egy ötlet, hogy írok Desmondnak, hogy moderátori munkában ha tudom segíteni a fórumot akkor nagyon szívesen megteszem. Válaszolt is, és örömmel fogadta a felajánlást mert akkor még moderátora sem volt a fórumnak. Tetszett a barátságos és nyugodt környezet, egyre többször felnéztem, tettem a dolgomat ..... Desmond felkért, hogy adminisztrátorként szívesen látna, ( lehet látott bennem valamit ) hezitáltam kicsit....de végül elfogadtam. Röviden és tömören így lettem admin, ma már mondhatom, hogy megszerettem a fórumot, és hála nektek nagyon jó csapat jött össze, sok minden történt de mit mondhatnék csak a jóra emlékezem !
Neked is van történeted? Miként találtál rá a fórumra ?
Oszd meg velünk, szívesen olvassuk.
Hasonló témák: