Results 1 to 3 of 3
    dataBaby
    dataBaby's Avatar

2 éves a fórum

2 éves a fórum

Rohan az idő, telnek az évek, egy évvel öregebbek lettünk, köszönjük, hogy veled - veletek- ünnepelhetünk. 2 évvel ezelőtt 3 jó barát elhatározta, hogy létrehoznak egy fórumot, Desmond vezérletével, köszönjük e remek ötletet megvalósítottátok ! Megtiszteltetés, hogy e remek csapat tagja lehetek !

Az én ki történetem:
    Én ugyan nem a kezdetektől vagyok tag , de nem sokkal később csatlakoztam, töltögettem felfelé, és naponta vissza-vissza néztem. Jött egy ötlet, hogy írok Desmondnak, hogy moderátori munkában ha tudom segíteni a fórumot akkor nagyon szívesen megteszem. Válaszolt is, és örömmel fogadta a felajánlást mert akkor még moderátora sem volt a fórumnak. Tetszett a barátságos és nyugodt környezet, egyre többször felnéztem, tettem a dolgomat ..... Desmond felkért, hogy adminisztrátorként szívesen látna, ( lehet látott bennem valamit ) hezitáltam kicsit....de végül elfogadtam. Röviden és tömören így lettem admin, ma már mondhatom, hogy megszerettem a fórumot, és hála nektek nagyon jó csapat jött össze, sok minden történt de mit mondhatnék csak a jóra emlékezem !

Neked is van történeted? Miként találtál rá a fórumra ?
    Oszd meg velünk, szívesen olvassuk.

Hasonló témák:

• Eddig 3 Felhasználó mondott köszönetet dataBaby felhasználónak ezért a témáért:

hasznosimre (2015-01-31),InoK (2015-01-31)

Status
      InoK's Avatar
      VIP
      Halott Témáim
      Igen, Törölhető
      Köszönöm
      350
      270 Kapott Köszi 120 Témáért
      ...
      Az én ki történetem :Először 2013 elején találkoztam a fórummal netezés közben, majd egy évig regisztrált felhasználóként töltöttem itt az időt, 2014 elején keresett a fórum moderátort (hezitáltam de gondoltam megpróbálom)..igaz linkellenőrként kezdtem de egy hónap munka után megkaptam a moderátori rangot ennek örültem..egy idő után, időhiány miatt sajnos úgy döntöttem,hogy lemondok a rangomról megkaptam a baráti majd utána a fórum támogatásával a támogatási rangot ennek is örültem mert tudtam,igy is hozzá járulok e fórum anyagi támogatásához amit nem is bántam meg ,mert rengetek a jó film a segitő kész barátságos ember ..utánna pedig 2015 elején Datababy újból megkért ha van időm akkor szivessen visszavárna moderátornak ha gondolom.. elfogadtam...azóta rájöttem arra is ,hogy mindig lehet egy kis időt szánni a kedvenc fórumunkra..röviden ennyi.
      mégegyszer BOLDOG 2.SZÜLETÉSNAPOT DATALINKEK.COM (InoK)

• Eddig 4 Felhasználó mondott köszönetet InoK felhasználónak ezért a témáért:

beseny (2015-01-31),hasznosimre (2015-01-31)

Status
      dataLog's Avatar
      VIP
      Halott Témáim
      Igen, Törölhető
      Köszönöm
      33
      794 Kapott Köszi 13 Témáért
      Grat a fórumnak! Sok sikert továbbra is!

Last edited by dataLog; 2017-04-26 at 19:36.

Jogosultságok

• Nem nyithatsz Új Témát
    • Nem válaszolhatsz a Témában
    • Nem csatolhatsz állományt
    • Nem szerkesztheted a Hozzászólásaid
    •