Fentebb bizonyítottam, hogy a bitráta és gigabájt alapján nem tudjátok eldönteni melyik a jobb minőség.
Egy ember méltatott válaszolni.....
Lacyl
Te magad mondtat a rosszabb minőségre, hogy az a jobb a techinfo alapján.
Hidd el, ha taesuk mert volna tippelni, ő is ezt mondta volna.....
Ha Imi barátom mert volna tippelni, ő is ezt mondta volna....
sokan ezt mondták volna.....
Azt hiszem bizonyítottam, hogy a techinfo alapján nem lehet eldönteni, hogy milyen minőséget kapunk.
Ha ez nem bizonyíték, akkor mi? Ott van.... Olvassátok... nézzétek.... nem tudom... értelmezzétek....
Akkor most teasuk és lacyl kollégát szeretném megkérni arra, hogy cáfoljanak meg és bizonyítsák be, hogy igenis a bitráta és gigabájt (mint végeredmény) beállítható a kódoló programban.
Ünnepélyesen megígérem, ha sikerül, mindkettőtöktől itt nyíltan bocsánatot fogok kérni, hogy butaságot beszéltem.
Amennyiben nem sikerül a cáfolás, úgy azt hiszem joggal várhatom el tőletek ugyan ezt.
Tehát a feladat adott. Ha a bitráta beállítható akkor bizonyítsátok, legyetek szívesek.
Íme a forrásfájl amit használjatok:
https://datalinkek.com/showthread.ph...t=Forrest+Gump
Ezt a két eredményt kérem:
Első verzió -------------------------------------------------
Hossz: 1.81 GiB for 2 h 8 min 17 s 835 ms
Bitrate: 1 858 kb/s
Aspect: 1920 x 800 (2.400) at 23.976 fps
Második verzió --------------------------------------------
Hossz: 2.85 GiB for 2 h 8 min 17 s 749 ms
Bitrate: 3 178 kb/s
Aspect: 1920 x 808 (2.376) at 23.976 fps
Túlbonyolított beállítások? Hajrá Lacyl.... töredékét soroltam a beállításoknak, olyanokba hogy kodek beállítás nem is mentem bele.
De most megmutathatod, hogy pontosan tudod miről beszéltél eddig.
Taesuk, neked is itt a lehetőség. Bizonyíthatod, hogy nem rébuszokban beszélsz...
Felbasztátok az agyam?
Igen egy kicsit.....
Például ezzel is:
"Ahogy Tae-suk is megírta számtalanszor, egy ideje (azelőtt nem volt ekkora mértékű, és többnyire véletlen volt, vagy figyelmetlenség)
elkezdödött valami gyerekes csikicsuki a HD-Feliratos között, nyomon követhető pillanatnyi érdekek mentén hol ide, hol oda posztolással."
Ha így van akkor minek kellenek a határok?
Mit oldana meg?
Hiszen ti magatok mondjátok, hogy keverik a témákat.... akkor minek a határ?
Ha szerintetek úgy sem azt figyeli a feltöltő, hogy helyes fórumba tegye a témát, hanem valami mást.... (nem kicsit van üldözési mániátok)
Értitek??
Legyen 2 gb a határ.... ugyan az mint most csak más néven. Akkor majd oda fognak random posztolni.... ott lesz ömlesztve.... akkor majd annak nem lesz értelme.....
vagy ezzel még jobban:
"Lehet, hogy nincs megfogalmazva és leírva, de nem ildomos egy meglévő feltöltésre rátölteni egy ugyanazokkal a paraméterekkel rendelkező témát."
De igen ildomos ugyan azokkal a paraméterekkel rátölteni egy meglévő feltöltésre! A letöltési linkek ne egyezzenek meg..... ennyi.