Originally Posted by
higanylina
Sziasztok!
Én annyit tennék hozzá, hogy van film aminél fontos a minőség, és van aminél nem. Így én, speciel szoktam nézni a felbontást egyes esetekben. Ha pl. van belőle több is fent, akkor a film jellgétől függő en a minőség, vagy más esetekben a méret számít.
Tehát a HD legyen HD.
De persze működik a balkáni, bugris megoldás is, ahol mindenki mindent csinálhat. Ezt is meg lehet szokni, hiszen élnek ott is emberek. Csak valahogy a hanyatló nyugat, a sok-sok szabályával jobb, élhetőbb, működőképesebb. (Hatékonyabb?)
Mondom is a példát: Ha van egy jobb film és Micimackó is feltöltötte, akkor az szinte minden esetben jó minőség. És van, akinél meg sem szoktam nézni, hiába hozza le kereső, vagy az oldal, mert olyan minőség. (Nevet nem írok, mert sértődés lenne belőle.) Ez is működő megoldás, csak olyan bugrisnépség szerű. Mert aki sokat van itt, az előbb-utóbb rájön. Aki meg csak ide téved, az nem tudja, de hát minek is másoknak segíteni... vannak ilyen felfogások is.
Amúgy felhívnám admin figyelmét, hogy ha 8 szavazó vette a fáradtságot és szavazott, melyből 8 támogatta a gondolatot, és nem volt olyan aki ellenezte, akkor ez 8:0. Tehát nem 50%+1 szavazta meg, nem is 50,00001%, nem kétharmad, meg nem is háromnegyed, hanem 100%.
Ha admin szerint minden jó így. akkor tedd meg, hogy kattintasz a "minden jó így ahogy van" gombra. Én még egy véleményt olvastam aki szerint minden jó így ahogy van. Legyen hát 8:2, azaz 80% szemben a 20%-al. -Nem kellene ezen elgondolkodni?