Eddig SMS-ben fizettem elő a Data prémiumra. Ez a lehetőség megszűnt. A megmaradt lehetőségek közül mi a legbiztonságosabb előfizetési mód - külföldről? A bankkártyám adatait nem szívesen adom meg Neten.
Hasonló témák:
Eddig SMS-ben fizettem elő a Data prémiumra. Ez a lehetőség megszűnt. A megmaradt lehetőségek közül mi a legbiztonságosabb előfizetési mód - külföldről? A bankkártyám adatait nem szívesen adom meg Neten.
Hasonló témák:
Ha jól emlékszem van pay pal vagy pay pas? Egyébként két lépcsős azonosítással lehet online fizetni, így a kártya adatokat hiába lopják el.
Szerintem az átutalás. Ott csak a bankoddal vagy kapcsolatban.
, évek óta paypal-lal fizetek elő. szóval plusz egy "szavazat", ha írhatom így
Paypal. Jó hét éve használom, China viszonylatban is (sőt, leginkább ott). Soha nem volt gondom. Persze az azonosítóidat ne a mobilon tárold.
hali mindenki, ez van a data.hu-n, mikor a PayPal lehetoseget valasztod... "A PayPal fizetési lehetőség átmenetileg szünetel. Megértéseteket köszönjük!" ...es ez mar tobb eve igy van, utoljara 2015-12-25 tudtam fizetni vele, azota en feltoltos kartyaval fizetek, amit kulon kertem az internethez, amit fizetes elott toltok fel, annyival kb, amennyivel fizetni fogok
"Egyébként két lépcsős azonosítással lehet online fizetni, így a kártya adatokat hiába lopják el."
Vagy legyél te is feltöltő, akkor soha többé nem kell fizetned... Van olyan feltöltő, akinek 2050-valahányig van prémium tagsága.
Last edited by lacyl; 2021-11-24 at 20:55.
Virtuális társkátya csak annyit lehet levenni róla amennyit a bankszámládról a bankon belüli utalással rátettél , a bankon belüli utalások általában mindenütt díjmentesek.