Az Until Dawn fejlesztőinek új, illetve pár éve indított sorozata a The Dark Pictures Anthology, amelynek keretében számos, a horror különböző alműfajaiba tartozó, hátborzongató sztorit ismerhettünk meg. A legújabb epizód, a House of Ashes (tesztünk itt olvasható el) a démonhorrorral kacérkodik, de a Supermassive Games nem lassít, már le is leplezte a következő részt, amelynek előzetesét alább megtekinthetitek.

Erről a részről már a nyáron nyilvánosságra került egy képanyag és a címe, ami valóban The Devil In Me lesz, ezt pedig egyúttal az úgynevezett "első évad" záró epizódjának tekinti a Supermassive. Évadról persze itt csak abban az értelemben beszélhetünk, hogy a The Dark Pictures antológiasorozat, a Man of Medan, a Little Hope, a House of Ashes és a The Devil In Me egy alomhoz tartoznak, ugyanakkor köztük nagyon laza a kapcsolat, inkább csak a mesélő, a Curator teremti meg azt.
A The Devil In Me alább látható előzetesét azok kapták meg, akik már végigjátszották a House of Ashest, ami nem nehéz, mivel 5–6 óra alatt letudható játékokról van szó. A trailerben valószínűleg a The Devil In Me főgonosza beszél, megosztja velünk, hogy nagyjából művészetként tekint az ölésre, mivel a legszebb dolognak tartja az életben, ha valakit kivéreztethet. Minden bizonnyal tőle kell majd félnünk, és úgy tűnik, ezúttal A texasi láncfűrészes mészárlás és a Fűrész a referenciafilmek, valamint a felbukkanó, zombiszerű figura is beszédes abban a tekintetben, hogy az új The Dark Pictures-epizód melyik horror alműfajba fog tartozni..

Valószínűleg a The Devil In Me-re 2022-ben számíthatunk, de még várjuk ki a végét! A House of Ashes mindenesetre október 22-én, azaz holnap fog megjelenni PS4–5-re, PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. Lesz második szezon is, ez szinte biztos, mert a Supermassive még a széria indulásakor azt nyilatkozta, hogy legalább nyolc rész van a tarsolyukban.Forrás:wignh

Hasonló témák: