Sziasztok.
Javasolnám az Emberség Kitüntetés létrehozását azon link-ellenőrök részére, akik nem a Jelentés-kitüntetésre hajtanak, hanem képesek "személyesen" (pm-ben) szólni, ha valami törlésre került.
Hasonló témák:
Sziasztok.
Javasolnám az Emberség Kitüntetés létrehozását azon link-ellenőrök részére, akik nem a Jelentés-kitüntetésre hajtanak, hanem képesek "személyesen" (pm-ben) szólni, ha valami törlésre került.
Hasonló témák:
Data_admin (2021-07-26),hasznosimre (2021-07-26),higanylina (2021-07-26),timer45 (2021-08-06)
Majd kinövöm, hogy az alapjaiban akarom megrengetni a fórumok alapelveit...Sanos az autómatozálás a korral jött,
De,szerencsére még nem a robotizáció vette át az emberi kapcsolatokat,érzelmeket,reakciókat.
Ezért vagyunk mi Emberek akik érzünk,tapasztalunk,szeretünk!
Ahogy szoktam mondani még a szerkesztő társaknak is, hogy
Ha ütüm a vasat arra hajlik amerre akarom,de az egyik legnehezebb az ember, Emberrel nen tudom megtenni mert az gondolkodik és érez,s beszél!
Köszönöm,hogy segithettem kicsit másképp látnod egy fórum gépházát,igy talán mikor kérnek "csak egy gombot" átfut rajtuk a gondolat,hogy mennyit dolgozunk (ingyen) a megoldáson.
Last edited by AlFipapa; 2021-08-12 at 11:57.
Data_admin (2021-08-13),lacyl (2021-08-12)
Nagyon szépen köszönjük mindenkinek, aki elmondta a véleményét ezzel az ötlettel kapcsolatban.
Külön köszönet Lacyl-nak, amiért felvetődött benne ilyen gondolat.
Ezt az ötletet most nem fogjuk megvalósítani. Kérlek olvasd el figyelmesen az indoklást és ne az legyen benned, hogy "....ezek de hülyék".
Indoklás
Nem tudunk díjazni ilyen formában, mert nem tudjuk ellenőrizni az elküldött PM-eket.
Értem, hogy te jeleznéd, ha PM-ben kapsz értesítést, de mindeközben a téma (a halott téma) továbbra is a helyén van. Értem, hogy gyorsan javítod, de mi történik ha egyszerre több témát kell így feléleszteni.....
Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy aki a rendszert használva jelenti a halott témát, benne pont úgy megvan az emberség mint azokban akik a PM-et választják. Így tehát, ha lenne is ilyen díj, azok is megkapnák akik nem PM-et küldenek.
Nem tiltjuk meg senkinek (eddig sem tiltottuk, ezután sem fogjuk), hogy az aláírásában helyezze el a PM-küldés gombját, úgy ahogyan te is tetted.
higanylina
Legyen gomb.![]()
Nem lesz. Legalább is a halott link jelentés gomb mellett biztosan nem. Nem azért, mert hú de nehéz megcsinálni, hanem mert zavaró lenne. Az a gomb ott kellene, hogy legyen minden hozzászólásnál, úgy ahogyan a jelentés gomb.
Viszont amit Lacyl csinál az egy jó megoldásnak tűnik
Annyit tudok ígérni, hogy utána olvasok, hogy van-e arra mód, hogy BBCode berántsa a az adott hozzászólás linkjét. Ha találok ilyet arról értesülni fogtok
higanylina (2021-10-05),lacyl (2021-08-13)
Sziasztok!
Köszönöm a gondolatokat. Részemről nem gond. Amit jelentettem azt továbbra is jelenteni fogom. -Jellemtően privátban.
Sokan tesznek azért, hogy itt jó tartalom legyen. Mások pedig keresnek valamit.
További jó munkát mindenkinek és köszönet azért hogy mindenki beletette a gondolatokat, javaslatokat, munkát! :-)
Tisztelt data_admin,
Távol álljon tőlem a kötekedés!!!!
képtelenség az ilyen bbkód,hogy BBCode berántsa a az adott hozzászólás linkjét.
gondolj bele szerkesztői fejjel,.hogy mit is akarsz beilleszteni a bbkódba?
Egy még nem létező téma linkjét, mert ugye mikor formázod a leendő témát akkor még nincs a téma ID
csak küldés után mikor már elkészült-olvasható a nyitott téma.
Ime egy példa
ez a készülő téma cime
ez pedig már az élő témaCode:Link megtekintéséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ az oldalra
Code:Link megtekintéséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ az oldalra
Last edited by AlFipapa; 2021-08-14 at 00:33.
**** Halott linkjeimet NEM JAVITOM!****
![]()
higanylina (2021-10-05)