Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 24
    Status
    lacyl's Avatar
    Elítélt
    Halott Témáim
    Igen, Törölhető
    Köszönöm
    107
    7.293 Kapott Köszi 837 Témáért

Emberség kitüntetés

Sziasztok.
    Javasolnám az Emberség Kitüntetés létrehozását azon link-ellenőrök részére, akik nem a Jelentés-kitüntetésre hajtanak, hanem képesek "személyesen" (pm-ben) szólni, ha valami törlésre került.

Hasonló témák:

• Eddig 4 Felhasználó mondott köszönetet lacyl felhasználónak ezért a témáért:

Data_admin (2021-07-26),hasznosimre (2021-07-26),higanylina (2021-07-26),timer45 (2021-08-06)

Status
      Data_admin's Avatar
      Adminisztrátor
      Halott Témáim
      Igen, Törölhető
      Köszönöm
      310
      914 Kapott Köszi 375 Témáért
      Szia

Akkor a feltöltők írjanak a moderátornak egy üzenetet, hogy ez és ez írt pm-et?
      Tudsz ilyen felhasználóról aki folyamatosan jelez PM-ben, de jelentés gombra nem klikkel?

Tehát....
      A jelentés rendszer nem azért van, hogy a feltöltők értesüljenek. Azért van, hogy ez által csökkenjen a fórumon a halott témák száma.
      Mindenki jobban szeret egy olyan fórumon böngészni, ahol a témák legalább 90% él.
      Ha a feltöltő úgy döntött, hogy a témáit újra és újra tudja töltögetni, ezt minden felhasználó nevében köszönjük. Ez esetben viszont értesítjük őt, ha egy-egy témája halott.
      Igen, ilyenkor a halott téma bekerül egy átmeneti tárolóba, de nem vesznek el sem a megtekintési számok, sem a köszik száma. Sőt.... ha én helyezem vissza a témát, akkor 14 nap kiemelt színt kaphat, vagy 7 nap kiemelést, de mindenképpen az adott fórum elejére kerül
      .

Ezzel az üzenettel szerettem volna megvédeni azokat a felhasználókat, akik rendszeresen használjak a téma jelentés gombot, és nem gondolom, hogy jelentés-kitüntetésre hajtanak (persze ha erre hajtanak akkor sem érzem problémának).

De a problémádra is próbálok fókuszálni és szeretnék segíteni..... de nem értem mi a különbség, vagy miért jobb, ha valaki PM-et küld.... vagy ha én küldök egy üzenetet?
      Nézd..... Amit az aláírásodba tettél, az egy teljesen jó ötlet. Globálisan nem tudjuk bevezetni, hiszen van olyan feltöltő, aki nem tudja a témát újra éleszteni.

• Eddig 4 Felhasználó mondott köszönetet Data_admin felhasználónak ezért a témáért:

hasznosimre (2021-07-26),higanylina (2021-07-26),lacyl (2021-07-26),timer45 (2021-08-06)

Status
      higanylina's Avatar
      Linkellenőr
      Halott Témáim
      Igen, Törölhető
      Köszönöm
      3.287
      48 Kapott Köszi 14 Témáért
      Sziasztok!

Én privát üzenetet küldök a feltöltőnek, ha hibás linket találok. Leginkább azért, mert többen jelezték, hogy nem mindig nézik a halott linkek gyűjtőjét, így aztán nem is töltik vissza, vagy csak jóval később a halott linkeket.
      Amúgy talán kultúráltabb, de lehet hogy csak tényleg árnyalatnyival. -Hiszen tényleg ezért van a "Halott link jelentés" funkció.

Ha nem tudok privát üzenetet küldeni, akkor használom a jelentést. Pl. betelt a postaládája, vagy nem engedélyezi a privát üzit, esetleg már nem aktív tag.

A halott linknek nincs értelme, mert csak a helyet foglalja, esetleg megörül neki valaki, hogy megtalált egy kedvenc dolgot, aztán csak a bosszankodás lesz vele.
      A teljes oldal törlése helyett én inkább jelezném, hogy van egy ilyen tartalom, amihez sajnos már nem tartozik feltöltés. Ha megvan valakinek, talán feltölti, és az oldalt sem kell nulláról megcsinálnia.

Amúgy a privát üzikhez is lehetne "Köszönöm a visszajelzést" gombot tenni, így számolható lenne ez a dolog is. Hiszen elvileg tudhatja a rendszer, hogy ki írta a levelet és hogy ki köszönte meg, azt is.

• Eddig 4 Felhasználó mondott köszönetet higanylina felhasználónak ezért a témáért:

Data_admin (2021-07-27),hasznosimre (2021-07-27),lacyl (2021-07-26),timer45 (2021-08-06)

Status
      lacyl's Avatar
      Elítélt
      Halott Témáim
      Igen, Törölhető
      Köszönöm
      107
      Quote Originally Posted by Data_admin View Post
      Szia

Akkor a feltöltők írjanak a moderátornak egy üzenetet, hogy ez és ez írt pm-et?
      Tudsz ilyen felhasználóról aki folyamatosan jelez PM-ben, de jelentés gombra nem klikkel?

Tehát....
      A jelentés rendszer nem azért van, hogy a feltöltők értesüljenek. Azért van, hogy ez által csökkenjen a fórumon a halott témák száma.
      Mindenki jobban szeret egy olyan fórumon böngészni, ahol a témák legalább 90% él.
      Ha a feltöltő úgy döntött, hogy a témáit újra és újra tudja töltögetni, ezt minden felhasználó nevében köszönjük. Ez esetben viszont értesítjük őt, ha egy-egy témája halott.
      Igen, ilyenkor a halott téma bekerül egy átmeneti tárolóba, de nem vesznek el sem a megtekintési számok, sem a köszik száma. Sőt.... ha én helyezem vissza a témát, akkor 14 nap kiemelt színt kaphat, vagy 7 nap kiemelést, de mindenképpen az adott fórum elejére kerül
      .

Ezzel az üzenettel szerettem volna megvédeni azokat a felhasználókat, akik rendszeresen használjak a téma jelentés gombot, és nem gondolom, hogy jelentés-kitüntetésre hajtanak (persze ha erre hajtanak akkor sem érzem problémának).

De a problémádra is próbálok fókuszálni és szeretnék segíteni..... de nem értem mi a különbség, vagy miért jobb, ha valaki PM-et küld.... vagy ha én küldök egy üzenetet?
      Nézd..... Amit az aláírásodba tettél, az egy teljesen jó ötlet. Globálisan nem tudjuk bevezetni, hiszen van olyan feltöltő, aki nem tudja a témát újra éleszteni.
      Szia,
      azt hiszem abban mindenki egyetért, hogy nem jó ha elszaporodnak a halott linkek. Ez nem is kérdés.
      Csak feltűnő, hogy van négy ellenőr, akiknek nem derogál pm-ben jelezni, ha találnak valamit, és van, aki robotként jelenti.
      Előbbi, bevallom jólesik, utóbbi néha elkallódik, személytelen, és ráadásul díjazva is van,
      miközben az én személyes véleményem szerint inkább azok érdemeln(én)ek jutalmat, akik emberként kezelik a kérdés akkor is, amikor lehetnének személytelen robotok.
      Lehet, hogy ez vérmérséklet kérdése, ki hogy végzi a munkáját, fiatalos, kiborgnak képzeli magát, vagy ember marad - választhat.
      Nekem, bevallom, az ember szimpatikusabb, azt részesíteném előnyben azt támogatnám.
      Nem kétlem, hogy egy ilyen világban, amilyenbe lavíroztuk magunkat, a jelentés bizonyos értelemben megoldást jelent, és az, ahogy az egész ki van találva, működik.
      De az én világomban (amiben élni szeretnék) az ilyen hősök vannak többségben, akik nem gépek, és veszik maguknak a fáradságot, és valamivel személyesebb módját választják a jelentésnek, mert lehet.

Én a magam részéről cserébe hajlandó vagyok minden alkalommal (valahol) jelenteni, ha ilyen előfordul.
      De csak egy kósza ötlet volt, nem kell komolyan venni. Furcsa is lenne, ha holnaptól senki nem használná a jelentés gombot, és az emberek elkezdenének egymással kommunikálni!
      Egy fórumon.

• Eddig 3 Felhasználó mondott köszönetet lacyl felhasználónak ezért a témáért:

Data_admin (2021-07-27),hasznosimre (2021-07-26),timer45 (2021-08-06)

Status
      timer45's Avatar
      Feltöltő
      Halott Témáim
      Igen, Törölhető
      Köszönöm
      14
      69 Kapott Köszi 7 Témáért
      Hello

Remélem nem probléma, hogy nem küldtem el 70 privát üzenetet, hanem inkább az egyszerűbb "jelentés" opciót választottam.
      Akár hiszed akár nem, azok az emberek sem lopják az idejüket akik keresik és jelentik a halott témákat. Próbáld ki, melyik az egyszerűbb.
      - 1 - A halott témánál ráklikkelsz egy gombra, majd űrlap után küldés. ez kábé 3 mp.
      - 2 - A halott témánál kimásolod a téma címét, ráklikklesz a felhasználóra, ott üzenet küldésre, ott űrlap kitöltése (nem akarsz bunkó lenni így üdvözlöd, megírod miért keresed és beilleszted a linket), és elküldöd. Ez legalább 30 mp.

És garantálom, hogy az "emberséges" módszeredet fél óra után feladod

Tiszteletttel, timer

Status
      lacyl's Avatar
      Elítélt
      Halott Témáim
      Igen, Törölhető
      Köszönöm
      107
      Quote Originally Posted by timer45 View Post
      Hello

Remélem nem probléma, hogy nem küldtem el 70 privát üzenetet, hanem inkább az egyszerűbb "jelentés" opciót választottam.
      Akár hiszed akár nem, azok az emberek sem lopják az idejüket akik keresik és jelentik a halott témákat. Próbáld ki, melyik az egyszerűbb.
      - 1 - A halott témánál ráklikkelsz egy gombra, majd űrlap után küldés. ez kábé 3 mp.
      - 2 - A halott témánál kimásolod a téma címét, ráklikklesz a felhasználóra, ott üzenet küldésre, ott űrlap kitöltése (nem akarsz bunkó lenni így üdvözlöd, megírod miért keresed és beilleszted a linket), és elküldöd. Ez legalább 30 mp.

És garantálom, hogy az "emberséges" módszeredet fél óra után feladod

Tiszteletttel, timer
      Szia,
      a második mondatod azt sugallja (de nyugodtan javíts ki, ha tévedek), hogy aki pm-ben szól halott link esetén, az nem is keresi (hanem csak úgy belebotlik?) és különben is csak lopja az idejét...
      Bájdövéj, ha lopja, a munkaadójától lopja. De ez tényleg zárójeles, tényleg használhatná jobb dologra is, mint üzenetek írására.
      Meg fogsz lepődni, a te itteni üzenetednél kevesebb udvariassági formulával is jobban esik az az üzenet, mint az értetlenkedésed ebben a kérdésben, ami nem rólad szól.
      Végül is, a lényeg, hogy lehető legkevesebb halott link legyen és most is látom a falon, hogy ég a ház, szóval biztos van jobb dolgod is, mint magyarázni a bizonyítványt, nem?
      Munkára fel!

Ha mégis kedvet kapnál pm küldésre, megadhatom azon ellenőrök nevét, akik rendszeresen élnek vele, kérdezd meg őket, hogy (és miért) csinálják, hogy nem megy el a kedvük tőle?
      És nem félóra, hanem évek óta.

Mély tisztelettel,
      _L_

• Eddig 2 Felhasználó mondott köszönetet lacyl felhasználónak ezért a témáért:

Data_admin (2021-08-11),hasznosimre (2021-08-06)

Status
      AlFipapa's Avatar
      Szuper Feltöltő
      Halott Témáim
      Igen, Törölhető
      Köszönöm
      78
      15.751 Kapott Köszi 2.507 Témáért

Sziasztok,
      bocs,hogy belevaúúú....

Szerintem van humánusabb,egyszerübb,s mind a két fél (FEltöltő-Linkellenőr) számára gyos egyszerü megoldás.

A Tisztelt Feltöltő ha a téma nyitáskor lentebb görget lát olyat,hogy "A Téma követése" és elküldi a megosztást,s ha a Tisztelt Linkellenőr BÁRMILYEN müvelet tesz a témáddal kapsz róla értesitést az üzeneteidnél a "Figyelt témáim" mappában.

Ha már beéptették a motorba ezt a módifikációt használjuk jól-jóra!

**** Halott linkjeimet NEM JAVITOM!****

• A következő felhasználók köszönték meg AlFipapa hozzászólását

Data_admin (2021-08-11)

Status
      lacyl's Avatar
      Elítélt
      Halott Témáim
      Igen, Törölhető
      Köszönöm
      107
      Szia,
      nekem nincs, vagy nem találom a "Figyelt témáim" mappát. Ugyanakkor listában egy zöld pipa jelöli a témáim után, hogy fel vagyok iratkozva rájuk. Szerintem ez ugyanaz, de lehet, hogy tévedek.
      Minden újonnan nyitott témámnál ott a zöld pipa, ami szerint gyárilag (a beállításokban ezt választottam) fel vagyok iratkozva az általam nyitott témákra, de még másokra is.
      Az azokhoz történő hozzászólásokról vagy kapok értesítést, vagy nem.
      Törlésükről, áthelyezésükről végképp nem.
      Szóval nem bánnám, ha egy kicsit részletesebben (pontosabban) elmondanád, hogy mire gondolsz, mert nekem nem jön be.

Quote Originally Posted by AlFipapa View Post

Sziasztok,
      bocs,hogy belevaúúú....

Szerintem van humánusabb,egyszerübb,s mind a két fél (FEltöltő-Linkellenőr) számára gyos egyszerü megoldás.

A Tisztelt Feltöltő ha a téma nyitáskor lentebb görget lát olyat,hogy "A Téma követése" és elküldi a megosztást,s ha a Tisztelt Linkellenőr BÁRMILYEN müvelet tesz a témáddal kapsz róla értesitést az üzeneteidnél a "Figyelt témáim" mappában.

Ha már beéptették a motorba ezt a módifikációt használjuk jól-jóra!

• A következő felhasználók köszönték meg lacyl hozzászólását

Data_admin (2021-08-11)

Status
      AlFipapa's Avatar
      Szuper Feltöltő
      Halott Témáim
      Igen, Törölhető
      Köszönöm
      78
      15.751 Kapott Köszi 2.507 Témáért
      ha bármit- hozzáirnak,képet cserélnek,vagy halott linknek jelölik kapsz üzenetet itt

üzenetről nem mert az a témádon kivül van

Last edited by AlFipapa; 2021-08-09 at 17:42.
      **** Halott linkjeimet NEM JAVITOM!****

• A következő felhasználók köszönték meg AlFipapa hozzászólását

Data_admin (2021-08-11)

Status
      lacyl's Avatar
      Elítélt
      Halott Témáim
      Igen, Törölhető
      Köszönöm
      107
      Új témánál megnéztem:

Tehát nem kell egyenként minden témánál erre gondolni, beállításokban meg van adva, hogy feliratkozok, azt kész.
      A baj csak az, hogy inkább nem működik, mint működik.
      Legutóbb két témám került resendbe, egyikről bomba szólt, a másikat véletlenül vettem csak észre, amikor ott jártam.
      Tehát nem működik az értesítő jelenleg.
      Quote Originally Posted by AlFipapa View Post
      ha bármit- hozzáirnak,képet cserélnek,vagy halott linknek jelölik kapsz üzenetet itt

üzenetről nem mert az a témádon kivül van

• A következő felhasználók köszönték meg lacyl hozzászólását

Data_admin (2021-08-11)

Jogosultságok

• Nem nyithatsz Új Témát
    • Nem válaszolhatsz a Témában
    • Nem csatolhatsz állományt
    • Nem szerkesztheted a Hozzászólásaid
    •