Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 24
    Status
    lacyl's Avatar
    Elítélt
    Halott Témáim
    Igen, Törölhető
    Köszönöm
    107
    7.293 Kapott Köszi 837 Témáért

Emberség kitüntetés

Sziasztok.
    Javasolnám az Emberség Kitüntetés létrehozását azon link-ellenőrök részére, akik nem a Jelentés-kitüntetésre hajtanak, hanem képesek "személyesen" (pm-ben) szólni, ha valami törlésre került.

Hasonló témák:

• Eddig 4 Felhasználó mondott köszönetet lacyl felhasználónak ezért a témáért:

Data_admin (2021-07-26),hasznosimre (2021-07-26),higanylina (2021-07-26),timer45 (2021-08-06)

Status
      timer45's Avatar
      Feltöltő
      Halott Témáim
      Igen, Törölhető
      Köszönöm
      14
      69 Kapott Köszi 7 Témáért
      Igen, keresem azt a linkellenőrt, aki 70 vagy több téma jelentést küld egy nap és mindet privátban jelzi a feltöltőnek.
      Lacyl. Részemről a veled folytatott beszélgetést itt és most lezárom. Ha halott témádba botlok, akkor használni fogom az erre a célra kialakított rendszert.
      Addig nem fogod megérteni, amíg nem csinálod.

• A következő felhasználók köszönték meg timer45 hozzászólását

Data_admin (2021-08-11)

Status
      lacyl's Avatar
      Elítélt
      Halott Témáim
      Igen, Törölhető
      Köszönöm
      107
      Szia,
      gratulálok a belátáshoz. Ha kicsit figyelmesen olvasod az előzményeket, feltűnhet, hogy nem ellened szóltam, hanem azok mellett, akik másként, számomra elfogadhatóbb módon működnek.
      Te tényleg legalább napi 70 linket jelentesz? Az azért nem semmi!
      Ami azt illeti, csináltam én is egy darabig, szívesen is, csak a letöltök iránt tanúsított gyámkodás rendszerét nem tudtam lebontani - azt a rosszízű hatalmi rendszert, ami által az öreg kormányosok (tisztelet a kivételnek) hatalmi mámorban fürödhettek nap-mint-nap. Miután körömszakadtáig és azon is túl ragaszkodtak hozzá, abbahagytam.
      Természetesen az olyannak, aki évek óta nem járt a fórumon, nem fogok PM-ben szólni.
      Vagy ha már nem is él. De te csak fekete fehérben akarod látni a világot. Szép is az.
      Nyugodtan ne válaszolj, megértem.
      Üdv,
      _L_
      Quote Originally Posted by timer45 View Post
      Igen, keresem azt a linkellenőrt, aki 70 vagy több téma jelentést küld egy nap és mindet privátban jelzi a feltöltőnek.
      Lacyl. Részemről a veled folytatott beszélgetést itt és most lezárom. Ha halott témádba botlok, akkor használni fogom az erre a célra kialakított rendszert.
      Addig nem fogod megérteni, amíg nem csinálod.

• A következő felhasználók köszönték meg lacyl hozzászólását

Data_admin (2021-08-11)

Status
      AlFipapa's Avatar
      Szuper Feltöltő
      Halott Témáim
      Igen, Törölhető
      Köszönöm
      78
      15.751 Kapott Köszi 2.507 Témáért
      Tisztelt Lacyl,már bocsáss meg neked igen különleges géped és böngésződ van, VAGY ilyen az egód.

más fórumon is próbáltál ugráltatni mere kiderült,hogy ugy müködik nálad is mint mindenkinél.
      EMLÉKEZZ CSAK RÁ MIT IRTAM OTT NEKED!

Félóráig neked kerestem a megoldást s kiderült hiába tépem a szám(elkoptatom az ujjaim) és mégis úgy látod a feltett kérdésedre a választ mint más
      Ez nem kötekedés csak meglátás,s ha önvizsgálatot tartanál látnád magad,hogy szereted ha köröted ugrálnak,
      részemről gusztustalan és számomra OFF a témád!

**** Halott linkjeimet NEM JAVITOM!****

• A következő felhasználók köszönték meg AlFipapa hozzászólását

Data_admin (2021-08-11)

Status
      higanylina's Avatar
      Linkellenőr
      Halott Témáim
      Igen, Törölhető
      Köszönöm
      3.287
      48 Kapott Köszi 14 Témáért
      Sziasztok!

Olyat esetleg lehetne csinálni, hogy felkerül egy gomb az oldalakra, amiben privátként lehet szólni a feltöltőnek. (pl. a halott link jelentés mellé: Halott link privát jelentése) -vagy valami ennél sokkal jobb szöveg. Ezt meg lehetne úgy oldani, hogy rögtön a hibás oldal linkjét is tartalmazza az előkészített privát üzenet. Így nem kell sokat kattogtatni, hogy betegyük a film címét, vagy az oldal linkjét. Hiszen ez utóbbi bekerülhet automatikusan.
      Ez jóval gyorsabb lenne, mint a mostani pü, de megmaradhat a személyes "kapcsolat" lehetősége is. pl. meg lehet kérni, ha tudja tegye fel, mert érdekes, vagy esetleg máshol megvan, törölheti, stb.
      Persze ez valamennyi munka, és én nem tudom ezt meg lehet-e egyszerűen csinálni.

Üdv
      HL.

• A következő felhasználók köszönték meg higanylina hozzászólását

Data_admin (2021-08-11)

Status
      lacyl's Avatar
      Elítélt
      Halott Témáim
      Igen, Törölhető
      Köszönöm
      107
      Tisztelt mindenki,
      úgy látom valaki bal lábbal kelt fel.
      Nem elég, hogy nem arról beszélünk, ami a témaindító, még egoizmussal is meg leszek (lettem) vádolva.
      Úgy látszik, mint mindig, ahová az ész nem ér el, ott kezdődik a személyeskedés.

Úgy látszik, mindegy, hogy melyik témába válaszolunk, a lényeg az epe kiürítése.
      Teljesen véletlenül itt nem az egómmal foglalkoznék, hanem azoknak az ellenőröknek akartam műemléket állítani,
      akik az általános rohanás ellenére képesek privát üzenetben szólni ha halott linket találnak.
      Ennyi és semmi több.
      Minden másnak van saját topikja, vagy létrehozhatjátok.

Ami az "ugráltatást" illeti, alfipapa segítőkészségénél (amiért óriási köszönet) csak a hozzáértése nagyobb.
      Kár, hogy nem érti a kérdést, amit más fórumban tettem fel, mert azt, hogy szándékosan értené félre, nem merem feltételezni.
      Az, hogy magyarázza az evidenciát, lehet, hogy jó az egójának, de nem érti meg, amikor először jelzem, hogy "de hisz ez nekem megvan",
      nem is az a baj, hanem, hogy nem működik, amit ő untig erősít, hogy működik.
      És ez a valódi kérdés, amit nem is ért. Nem is lenne baj, de mindenképpen megválaszolja.
      Legközelebb lobotómia után kérdezek csak olyant, amit tőle akarok megtudni.

Szép napot mindenkinek!

Data_admin (2021-08-11)

Status
      lacyl's Avatar
      Elítélt
      Halott Témáim
      Igen, Törölhető
      Köszönöm
      107
      Szia,
      csak ne haragítsd magadra a robotpárti kollégákat miattam!
      Valamiféle megoldás biztosan lehetne, vélhetően felerész akarat, felerész tudás kérdése - ha megvan a hozzáférés.
      De van egy uniszónó vélemény, hogy jól van ez így, mit ugráltok?

És tényleg, ha megengeded magadnak a luxust, hogy pm-ben szólsz, akkor ne keress könnyítést, az a te privát kis luxusod.
      Na és mire jó ez az egész?
      A (valószínűleg zavaros) kezdeményezésem arra irányult, hogy az avatárotok alatt (ahol másnak a jelentések után járó van), legyen egy kitüntetés, felőlem "Szociális véna" néven, hogy a plusz munkát, amit magatokra vesztek azzal, hogy nem "jelentgettek", hanem SZÓLTOK a feltöltőnek, akinek ez jól esik, mint a (ki nem erőszakolt) köszönöm, valamilyen módon méltányoljuk, mert szerintem támogatásra méltó ez a tulajdonság, amit én egyszerűen "Emberségnek" neveztem. Elnézést azoktól, akik idegenkednek a nagy szavaktól.
      Még egyszer a gyengébbek kedvért:
      Nem a szorgalmasan jelentgetők ELLEN, hanem az emberségesek MELLETT próbáltam valamit kezdeményezni.
      És ez az én egómnak is jól esne, ha egyesek gusztustalannak tartják is, vagy összekevert(em) valamit?!
      Üdv,
      _L_

Persze attól még előremutatónak tartom az ötletedet, átmenetileg nyithatnánk egy köszönő topikot, ahol megköszönjük az áldozatos pm-et, admin végignyálazza, összeszámlálja a köszöneteket, majd ha elegendőnek tartja azt, kitűzi a kitüntetést...
      Vagy szavazás is van. Valami.

Quote Originally Posted by higanylina View Post
      Sziasztok!

Olyat esetleg lehetne csinálni, hogy felkerül egy gomb az oldalakra, amiben privátként lehet szólni a feltöltőnek. (pl. a halott link jelentés mellé: Halott link privát jelentése) -vagy valami ennél sokkal jobb szöveg. Ezt meg lehetne úgy oldani, hogy rögtön a hibás oldal linkjét is tartalmazza az előkészített privát üzenet. Így nem kell sokat kattogtatni, hogy betegyük a film címét, vagy az oldal linkjét. Hiszen ez utóbbi bekerülhet automatikusan.
      Ez jóval gyorsabb lenne, mint a mostani pü, de megmaradhat a személyes "kapcsolat" lehetősége is. pl. meg lehet kérni, ha tudja tegye fel, mert érdekes, vagy esetleg máshol megvan, törölheti, stb.
      Persze ez valamennyi munka, és én nem tudom ezt meg lehet-e egyszerűen csinálni.

Üdv
      HL.

Last edited by lacyl; 2021-08-10 at 16:27.

Data_admin (2021-08-11)

Status
      AlFipapa's Avatar
      Szuper Feltöltő
      Halott Témáim
      Igen, Törölhető
      Köszönöm
      78
      köszönöm biztató szavaid,igen térjünk a fő kérdésre,

A fórum motorban van a resend.php az fut le mikor a bejentés gombra kattintanak,
      a php tartalmában elküldi a a beállitott csoportnak és az sql adatbázisnak,

Többszöri próbálkozás után se tudtam egyéni felhasználó nevet (users.php) meghivni mert az adatbázisban külön tábla kezeli az user és messages.php-kat.

nos beépitve a resend.php-ba elöször is parancsot kell küldenie az sql táblának,hogy hol történt beavatkozás,átadja a parancsot a ccsoport tagot kezelő táblának ami azt eltárolja és elküldi a parancsot ami láthatóvá teszi a megjelenitést,
      ahhoz,hogy egyedi(felhasználói) kiiratás,továbbitott parancs legyen ahhoz kellene programozni egy olyan sql-t ami szétválasztja a resend.php-ból érkező utasitás sorokat,

mivel a felhasználó sql táblája a legnagyobb és legtöbb dolgot kezelő parancs halmaz igy kritikusan ellehet rontani a fórumot kezelő mysql-t.

Hogy értsd is csak egy kis példa: a családba mindenkinek meg van a feladata,és akoor menjem le tejért valaki parancs.
      ezzel minden családtagba más és értelmezés fut le.

Nem egyszerü az alapkérdés,és mióta feltetted a háttérben nem láttad,hogy többen próbéltuk megoldanii űgy , hogy a forum stabilitását se az egyének kezlő dolgait ne boritsuk fel,
      magyarán egy sima gomb nem is olyan könnnyen kivitelezhető a szekesztőknekk,

• Eddig 3 Felhasználó mondott köszönetet AlFipapa felhasználónak ezért a témáért:

Data_admin (2021-08-11),lacyl (2021-08-11),timer45 (2021-08-11)

Status
      lacyl's Avatar
      Elítélt
      Halott Témáim
      Igen, Törölhető
      Köszönöm
      107
      Szia,
      nem kicsit kínai számomra, meg nem tudnám különböztetni egy bullshit generátor által generált szövegtől, az tuti!
      Mindenesetre köszönöm ezt a bepillantást a motorháztető alá, sok minden megvilágosodik általa.
      Az ötlet, amit felvetettem, talán kevésbé kacifántos módon is megoldható lenne, kevesebb technikával, mint leleménnyel.
      Tulajdonképpen a díjak kiosztásának a mechanizmusa érdekelne, hogy tovább agyaljak rajta a lehetséges megoldás irányába.
      Hogy algoritmus, vagy személy dönt róluk? Hogy mennyire lenne lehetséges az, hogy admin díjazza manuálisan az említett célcsoportot,
      mondjuk "feljelentés" alapon? (Ha erre a célra létrehozott topikban jelentenénk - már amennyire van még feltöltő, akit a felvetett ötlet izgat - az "elkövetőket", ami alapján admin odaadja a plecsnit.)
      Emberi közreműködéssel, amennyiben lehetséges, kiküszöbölhető lenne a motor bütykölésének/drótozásának beláthatatlan következményekkel járó módosítgatása.
      Szar érzés, amikor évekkel ezelőtti mentésből kell visszatenni a fórumot...
      Nem biztos, hogy a motor működésének kockáztatásával kéne megoldást találni erre a kérdésre.

Köszönöm, hogy foglalkoztok a kérdéssel, enélkül is világ a világ, de egy szemernyit szebb lehetne.
      Én nem erőltetem, ami nem megy, azt nem kell erőltetni. De azért megpróbáltam.
      Üdv,
      _L_

Quote Originally Posted by AlFipapa View Post
      köszönöm biztató szavaid,igen térjünk a fő kérdésre,

A fórum motorban van a resend.php az fut le mikor a bejentés gombra kattintanak,
      a php tartalmában elküldi a a beállitott csoportnak és az sql adatbázisnak,

Többszöri próbálkozás után se tudtam egyéni felhasználó nevet (users.php) meghivni mert az adatbázisban külön tábla kezeli az user és messages.php-kat.

nos beépitve a resend.php-ba elöször is parancsot kell küldenie az sql táblának,hogy hol történt beavatkozás,átadja a parancsot a ccsoport tagot kezelő táblának ami azt eltárolja és elküldi a parancsot ami láthatóvá teszi a megjelenitést,
      ahhoz,hogy egyedi(felhasználói) kiiratás,továbbitott parancs legyen ahhoz kellene programozni egy olyan sql-t ami szétválasztja a resend.php-ból érkező utasitás sorokat,

mivel a felhasználó sql táblája a legnagyobb és legtöbb dolgot kezelő parancs halmaz igy kritikusan ellehet rontani a fórumot kezelő mysql-t.

Hogy értsd is csak egy kis példa: a családba mindenkinek meg van a feladata,és akoor menjem le tejért valaki parancs.
      ezzel minden családtagba más és értelmezés fut le.

Nem egyszerü az alapkérdés,és mióta feltetted a háttérben nem láttad,hogy többen próbéltuk megoldanii űgy , hogy a forum stabilitását se az egyének kezlő dolgait ne boritsuk fel,
      magyarán egy sima gomb nem is olyan könnnyen kivitelezhető a szekesztőknekk,

Status
      AlFipapa's Avatar
      Szuper Feltöltő
      Halott Témáim
      Igen, Törölhető
      Köszönöm
      78
      Az általad feltett újabb kérdésed az érem táblázatra vonatkozik ami utólag mint kiegészitő ( Awaod) lett be integrálva a motorba,
      szakzsarnokkal módifikáció.

Ez mód a fewlhasználói sql táblákhoz csatlakozik,
      a php olvassa a fórum témáit,vizsgálja a téma és HSZ adatbázisokat,

az sql táblát pedig figyeli-olvassa eredmény statisztika sql-jét.

ez tiszed-század másopercenként lefut vizsgálva az egész fórumot,

a MÓD-ba levő előre bekalibrált értékek és és képek tábláit olvasva autómatikusan rendeli a felhasználóhoz.

Magyarán mire te már
      plecsnit
      látod addigra a fórum és a mód fut többszáz kört vizsgálódva.

a módot telepitéskor hozzárendelődik a csoportokhoz is ugymint user,feltöltő,moderátor,adminisztrátor.

Meglátásom szerint itt ezen a fórumon nem piszkálnak bele a sql táblákba,hogy több érem legyen bárkinél is az előirtnál,de sajnos vannak "jó" szerkesztők ahol más fórumokon(had ne irjam a neveket) a kiváltságosok már egy lapon else férő
      plecsivel
      "büszkélkedhetnek.

Annó a nézd meg a régi elvtársak majd előre buktak a temérdek ragadványtól amiért érdembe nem sokat tettek "de jó elvtárs" volt.

• A következő felhasználók köszönték meg AlFipapa hozzászólását

lacyl (2021-08-12)

Status
      lacyl's Avatar
      Elítélt
      Halott Témáim
      Igen, Törölhető
      Köszönöm
      107
      Na, azért fér még ide bőven:

Sejtettem, hogy bonyolult a rendszer. Értem, így akkor nincsen korrupció, de a merevsége miatt marad a személyes megbecsülés hangoztatása a robotizált ellenőri lét mellett is embernek maradt fórumtársak irányába.
      Majd kinövöm, hogy az alapjaiban akarom megrengetni a fórumok alapelveit...

Quote Originally Posted by AlFipapa View Post
      Az általad feltett újabb kérdésed az érem táblázatra vonatkozik ami utólag mint kiegészitő ( Awaod) lett be integrálva a motorba,
      szakzsarnokkal módifikáció.

Ez mód a fewlhasználói sql táblákhoz csatlakozik,
      a php olvassa a fórum témáit,vizsgálja a téma és HSZ adatbázisokat,

az sql táblát pedig figyeli-olvassa eredmény statisztika sql-jét.

ez tiszed-század másopercenként lefut vizsgálva az egész fórumot,

a MÓD-ba levő előre bekalibrált értékek és és képek tábláit olvasva autómatikusan rendeli a felhasználóhoz.

Magyarán mire te már látod addigra a fórum és a mód fut többszáz kört vizsgálódva.

a módot telepitéskor hozzárendelődik a csoportokhoz is ugymint user,feltöltő,moderátor,adminisztrátor.

Meglátásom szerint itt ezen a fórumon nem piszkálnak bele a sql táblákba,hogy több érem legyen bárkinél is az előirtnál,de sajnos vannak "jó" szerkesztők ahol más fórumokon(had ne irjam a neveket) a kiváltságosok már egy lapon else férő "büszkélkedhetnek.

Annó a nézd meg a régi elvtársak majd előre buktak a temérdek ragadványtól amiért érdembe nem sokat tettek "de jó elvtárs" volt.

Last edited by lacyl; 2021-08-12 at 06:48.

• Eddig 2 Felhasználó mondott köszönetet lacyl felhasználónak ezért a témáért:

AlFipapa (2021-08-12),Data_admin (2021-08-13)

Jogosultságok

• Nem nyithatsz Új Témát
    • Nem válaszolhatsz a Témában
    • Nem csatolhatsz állományt
    • Nem szerkesztheted a Hozzászólásaid
    •