Results 1 to 1 of 1
 1. #1
  Status
  Offline
  hasznosimre's Avatar
  Szerkesztő
  Csatlakozott
  14-09-14
  Hozzszlsok
  28.980
  Halott Tmim
  Nem, jralesztem
  Ksznm
  28.210
  4.067 Kapott Kszi 3.077 Tmrt

  Gina Carano kirgsnak krlmnyeiről

  Az egykori MMA-harcosbl lett sznsznőt, Gina Carant (vagy ahogy a legtbben ismerik, a The Mandalorian Cara Dune-jt) alig kt hete rgta ki a Disney (s a United Talent Agency), miutn az egyik Instagram sztorijban a mai republiknusokat a holokauszt zsidihoz hasonltotta, a jelenlegi politikai helyzetet Amerikban pedig a nci Nmetorszghoz mrte. (Korbban pedig rendszeresen hangot adott maszkellenes nzeteinek s Donald Trumphoz hasonlan arrl beszlt, hogy a demokratk elcsaltk az elnkvlasztst.) A sznsznő azonban nemrg a The Ben Shapiro Show vendgeknt gy nyilatkozott, hogy nem gondolta volna, hogy a szban forg poszt ekkora vihart kavar majd s szerinte sokan flrertettk az zenett.
  Amikor kiposztoltam [az Instagram sztorit], nem reztem ellentmondsosnak. Inkbb csak arra gondoltam, hogy taln mindannyiunknak el kellene gondolkodnia azon, hogy hogy trtnhettek meg ilyen szrnyűsgek - magyarzta. Ehhez kpest szinte minden oldal gy szmolt be a trtntekről, hogy ehhez vagy ahhoz hasonltottam a konzervatvokat s/vagy a republiknusokat. Pedig erről sz sincs. Mindenkit szeretek; nem vagyok egy gyűllkdő tpus.

  Cara Dune megformlja emellett kitrt arra is, hogy a Disney dntshozi korbban vletlenl neki is elkldtek egy e-mailt, amiből leszűrte, hogy kvetik a fentebb emltett kijelentsei miatt elindult #FireGinaCarano-mozgalmat. Folyamatosan figyeltek, keselyűknt krztek felettem, de nem is ezzel volt a problmm, hanem azzal, hogy sokan msok azt mondhattak a forgatsokon, amit csak akartak s ebből semmi kruk sem szrmazott. n viszont nem az ő narratvjukkal rtettem egyet, aminek meglett a kvetkezmnye" - fejtegette.A Lucasfilm nem tervezi jracastingolni Cara Dune karaktert, vagyis biztosra vehetjk, hogy Carano mellett őt sem ltjuk tbb a messzi-messzi galaxisban.  Forrs:indiewire

  Hasonl tmk:

   Constellation

   zenet idzse zenet idzse Jelentve

  • A kvetkező felhasznlk kszntk meg hasznosimre hozzszlst

   tae-suk (2021-03-06)

   

   

  Jogosultsgok

  • Nem nyithatsz j Tmt
  • Nem vlaszolhatsz a Tmban
  • Nem csatolhatsz llomnyt
  • Nem szerkesztheted a Hozzszlsaid
  •