Results 1 to 1 of 1
 1. #1
  Status
  Offline
  hasznosimre's Avatar
  Szerkesztő
  Csatlakozott
  14-09-14
  Hozzászólások
  28.980
  Halott Témáim
  Nem, Újraélesztem
  Köszönöm
  28.210
  4.067 Kapott Köszi 3.077 Témáért

  A halottak serege,Zack Snyder új zombifilmje
  Bár Zack Snyder nevéről elsőre mindenkinek az általa rendezett képregényfilmek jutnak eszébe, a direktor először egy teljesen másik műfajban vált ismertté: a zombifilmekében. A rendező ugyanis 2004-ben George A. Romero 1978-as horrorjának, a Holtak hajnalának a remake-jével tette le a névjegyét; idén pedig visszatér a gyökereihez. Ráadásul a Netflix annyira bízik A halottak seregében, hogy már a május 21-ei premier előtt megrendelte a hozzá kapcsolódó előzményfilmet és anime sorozatot is. Tegnap pedig bemutatták az első plakátot is, amit alább rögtön szemügyre is vehettek:

  A Joby Harold (Arthur király: A kard legendája, Obi-Wan Kenobi etc.) által jegyzett forgatókönyv szerint Las Vegasban, a zombiapokalipszis közepén egy férfi összeválogat egy csapat zsoldost, hogy mindent kockára téve behatoljanak a karanténzónába és véghez vigyék a legnagyobb lopást, amivel valaha próbálkoztak. Snyder korábban azt ígérte, hogy “ez lesz a legütősebb, legönreflexívebb - noha nem kamerába kacsintós -, legfalhozvágóbb zombis őrület”, amit valaha láttunk. Emellett biztosított mindenkit, hogy a zombis heistfilmje hősei nagyszerűek lesznek, tele érzelemmel, és mindegyikőjükkel lehet majd szimpatizálni.
  A direktor a fentebbiek mellett azt is megerősítette anno, hogy A halottak serege hű marad majd az alapzsáner társadalomkritikus mivoltához. Elmondása szerint aktuális témák kerülnek elő a cselekmény során, így példának okáért az elnök tesz egy javaslatot, hogy dobják le az atomot Las Vegasra, így talán megállíthatják a járványt.  Forrás:wignh

  Hasonló témák:

  Constellation


 2. Eddig 3 Felhasználó mondott köszönetet hasznosimre felhasználónak ezért a témáért:

  marionett (2021-03-06),tae-suk (2021-03-06),timi71 (2021-03-13)

 

 

Jogosultságok

 • Nem nyithatsz Új Témát
 • Nem válaszolhatsz a Témában
 • Nem csatolhatsz állományt
 • Nem szerkesztheted a Hozzászólásaid
 •