Results 1 to 1 of 1
 1. #1
  Status
  Offline
  hasznosimre's Avatar
  Szerkesztő
  Csatlakozott
  14-09-14
  Hozzszlsok
  28.975
  Halott Tmim
  Nem, jralesztem
  Ksznm
  28.210
  4.067 Kapott Kszi 3.077 Tmrt

  Ari Aster j filmjben Joaquin Phoenix jtssza a főszerepet

  Ari Aster az utbbi vek egyik legklnlegesebb rendezője. Br tl sok filmje mg nincs, az vitathatatlan, hogy az rksggel s a Fehr jszakkkal maradandt tudott alkotni a horror-pszicho-drma műfajkeverkben. Nagy valsznűsggel ez hamarosan folytatdni fog a Disappointment Blvd. cmű filmmel (magyarul annyit jelent, hogy "Csalds krt"), ugyanis most mr hivatalos, hogy ismt sszell a fggetlen (horror)filmek szilrd bstyjval, az A24-gyel.
  Mr csak hab a tortn, hogy ezttal mr az is hivataloss vlt, hogy a főszerepet nem ms fogja alaktani, mint Joaquin Phoenix, napjaink egyik - j rtelemben vve - "legbetegebb" sznsze. Ha valaki csak pislog, hogy kiről van sz, akkor annyit segtek, hogy Todd Phillips Jokerben ő volt az a csv, aki Gotham vrost az anarchiba tasztotta. Mr gy, egyelőre nem sok informcival a birtokunkban bortkolhat, hogy Aster a lehető legokosabban dnttt, tovbb magt a projektet is elg j fnyben tnteti fel Phoenix neve, mert csak s kizrlag olyan filmszerepeket vllal el, amik teljes mrtkben elnyerik a tetszst.

  Azrt is becsaps a Disappointment Blvd.-rl brmi biztosat is nyilatkozni, mert novemberben mg egy Beau Is Afraid cmre hallgat Aster-filmről terjedtek a hrek, ami egy intim karakterdrmn keresztl mutatja be egy vilghres nagyvllalkoz lett. A krds csak az, hogy itt most kt kln filmről van sz, vagy a kettő egy s ugyanaz, s csak a cmen vltoztattak?

  Nem Aster az első nagyobb rendezői nv, akivel mostanban sszeboronltk Phoenixet, mert a hrek szerint Ridley Scott-tal is egytt dolgozik egy Napleon-letrajzi filmen, a Kitbagen, de tbb, mint valsznű, hogy a Disappointment Blvd. forgatsa hamarabb el fog kezdődni, mert Scott egyelőre a Gucci c. filmjn gykdik. Vsznon (vagy kpernyőn, ha a helyzet gy akarja) leghamarabb mgis a szintn A24-es C'mon C'monban lthatjuk, gyhogy az imnt emltett nagyobb dobsokra mg egy ideig vrni kell.

  Forrsw

  Hasonl tmk:

   Constellation

   zenet idzse zenet idzse Jelentve

  • A kvetkező felhasznlk kszntk meg hasznosimre hozzszlst

   tae-suk (2021-03-06)

   

   

  Jogosultsgok

  • Nem nyithatsz j Tmt
  • Nem vlaszolhatsz a Tmban
  • Nem csatolhatsz llomnyt
  • Nem szerkesztheted a Hozzszlsaid
  •