Results 1 to 1 of 1
 1. #1
  Status
  Offline
  hasznosimre's Avatar
  Szerkesztő
  Csatlakozott
  14-09-14
  Hozzászólások
  28.975
  Halott Témáim
  Nem, Újraélesztem
  Köszönöm
  28.210
  4.067 Kapott Köszi 3.077 Témáért

  Invincible az Amazon véres szuperhőse

  öbb mint két éve jelentették be, hogy a világhírű The Boys sorozatnak is otthont adó Amazon ezúttal Robert Kirkman képregényéből, az Invincible-ből rendelt animációs sorozatot. Az alapanyag meglehetősen vad és erőszakos, hardcore szuperhős-képregény, a premierhez közeledve pedig végre hosszabban is belenézhetünk a vadonatúj előzetesnek hála.
  A The Walking Dead képregények atyja, Robert Kirkman már jó ideje dolgozik azon, hogy mozgókép készüljön a Cory Walkerrel közösen jegyzett képregényéből: eredetileg mozifilm készült volna belőle Seth Rogen és Evan Goldberg bábáskodásával, de a projekt végül az Amazonhoz került, ahol felnőtteknek szóló (az alapanyaghoz méltón brutális) animációs formában élhetjük majd át a történetet, ráadásul valódi sztárgárda közreműködésével.

  A címszereplő karakter a tinédzser Mark Grayson (Steven Yeun), akinek szó szerint vérében van a szupererő, hiszen az apja, Nolan Grayson (J.K. Simmons) egy Omni-Man nevű, idegen bolygóról származó szuperhős. Mark hamar felfedezi, hogy ő is örökölte felmenője szuperképességeit: képes repülni, szinte teljesen sebezhetetlen és rendkívül gyorsan gyógyul (innen az Invincible, azaz Legyőzhetetlen kódnév), ám ahogyan elkezd a saját jogán hőssé válni, rá kell ébrednie, hogy az apja öröksége nem feltétlen olyan makulátlan, mint amilyennek hitte.

  Az Invincible egyik érdekessége a különösen felnőttes, mondanivalóban sem szűkülködő hozzáállása, valamint az, hogy kifejezetten vad és erőszakos, tehát nem spórol a vérrel, de ezt a kedvcsinálót látva sem nehéz kikövetkeztetni. A sztárokkal teletűzdelt szereposztásban a két főszereplőn kívül olyan nevekkel találkozhatunk még, mint Zazie Beetz, Walton Goggins, Mark Hamill, Gillian Jacobs, Seth Rogen, Zachary Quinto vagy épp Khary Payton.
  A nyolc darab egyórás epizódból álló sorozat első három része március 26-án debütál az Amazon Prime-on.  Forrásw

  Hasonló témák:

   Constellation


  • A következő felhasználók köszönték meg hasznosimre hozzászólását

   tae-suk (2021-03-06)

   

   

  Jogosultságok

  • Nem nyithatsz Új Témát
  • Nem válaszolhatsz a Témában
  • Nem csatolhatsz állományt
  • Nem szerkesztheted a Hozzászólásaid
  •