Results 1 to 1 of 1

Téma: Gaming News

 1. #1
  Status
  Offline
  hasznosimre's Avatar
  Szerkesztő
  Csatlakozott
  14-09-14
  Hozzászólások
  28.975
  Halott Témáim
  Nem, Újraélesztem
  Köszönöm
  28.210
  4.067 Kapott Köszi 3.077 Témáért

  Gaming News
  Tulajdonképpen a Bloober csapata az élő példa arra, hogy egy relatív kis cégből is lehet sikerteamet kovácsolni. Játékaik egyre jobbak lettek, a The Mediumban pedig a technikai kivitelezést, pontosabban az optimalizációt nem sikerült eltalálni, minden mást igen. Nos, a cég nem nagyon pihen, ugyanis többek között már Twitteren is belebegtették, hogy már a következő projektjükre toboroznak embereket, de nem csak VFX és koncepciós művészek képében, hanem egy „combat programmert” is szeretnének a fedélzeten tudni, vagyis valakit, aki ért a harcrendszerekhez, legyen szó közel, illetve fegyveres harcról! A hirdetésekből nem mellesleg nem csak az derül ki, hogy dacára a várható összecsapásoknak, a következő Bloober-játék is horror lesz, de az is, hogy Unreal 4 motorral tervezik megvalósítani – szinte minden potenciális munkatárstól elvárás ugyanis, hogy ismerje az Epic fejlesztői környezetét.

  Bár a csapat tényleg klasszikus sétaszimulátorokkal kezdte, utolsó két nagyobb projektjükön, a Blair Witchen és a már említett The Mediumban is érződött, hogy nagyobb ambícióik vannak. Előbbiben a kezdeti, később aztán háttérbe tolt kalandelemek mellett még egyfajta „harc” is volt – bár tény, hogy nem puskával kellett durrogtatni –, utóbbiban pedig legalább arra kaptunk lehetőséget, hogy a minket üldöző titokzatos lényt legalább el tudjuk ijeszteni. Nos, most úgy tűnik, hogy még tovább lépnek és a soron következő, megint csak horrorjukban tehát már előkerülnek a fegyverek is – abban pedig maximum csak reménykedhetünk, hogy a The Medium helyenként meglepően jó fejtörőit sem kell majd mellékelnünk.
  A Bloober most készülő játékát még nem jelentették be, legutóbbi címük a The Medium volt, ez idén debütál Xbox Series S és X gépekre, valamint PC-re.  Forrás:wignh

  Hasonló témák:

  Constellation


 2. A következő felhasználók köszönték meg hasznosimre hozzászólását

  tae-suk (2021-03-06)

 

 

Jogosultságok

 • Nem nyithatsz Új Témát
 • Nem válaszolhatsz a Témában
 • Nem csatolhatsz állományt
 • Nem szerkesztheted a Hozzászólásaid
 •