Results 1 to 1 of 1
 1. #1
  Status
  Offline
  hasznosimre's Avatar
  Szerkesztő
  Csatlakozott
  14-09-14
  Hozzszlsok
  29.319
  Halott Tmim
  Nem, jralesztem
  Ksznm
  28.809
  4.462 Kapott Kszi 3.415 Tmrt

  A 25 ves Tom Holland elrulta, hogy ri el azt, hogy Peter Parker jval fiatalabbnak
  Az alapvetően tindzserkor karakterek eljtszsnak egyik legnagyobb problmja az, hogy ha franchise-ostani akarjk a trtnetket, viszonylag gyorsan kell cselekedni, mivel a filmek idővonalval ellenttben a val vilgban bizony telik az idő, teht a sznszek is regszenek (lsd a Harry Potter-filmeket vagy a Stranger Thingst). Persze, meg lehet lpni azt, amit pl. az eredeti Pkember-trilgia is meglpett, azaz, hogy főhősnek trtnett felnőtt vlsa kzben is folytatta, de annyi remek sztorit lehet elmeslni az iskolavekből, hogy nha rdemes csalni egy kicsit.
  A csalshoz pedig jelen esetben Tom Holland, s az ő genetikai adottsgai is nagyban hozzjrulnak, hiszen a jelenlegi Pkember mg 25 vesen is meggyőző tindzserknt, s egy kis matekozs segtsgvel knnyen kiszmolhat, hogy első MCU-beli szereplsnek idejn is mr 20 v krl volt... s ha minden jl megy, az angol sznszt j ideig lthatjuk mg Pkemberknt.

  Legkzelebbi filmjben, a Cherryben egy kicsit komolyabb szereppel prblkozik meg, s az előzetest ltva alaktsa egsz ms hatst kelt, mint Pkemberknt, szval az sgr rkrdezett, hogy pontosan mi is a titka:
  "A mozgskultrm megvltoztatsa az, amivel a legnagyobb klnbsget tudom előidzni az ltalam jtszott karakterek kztt. Ha megnzzk pl. Peter Parkert, ő folyton mocorog, s a kezt is nagyon lazn tartja, ezzel pedig egy ilyen fiatalos, gyerekszerű testtartst tudok elrni vele."
  Persze az sem lehet htrny, hogy a sznsz fiatalon tornsz-kpzst is kapott, illetve sokat tncolt, szval ez is hozzjrul ahhoz, hogy knnyen tudja szablyozni testbeszdt. Erre pedig klnsen nagy szksg van Pkember esetben, aki a jtkidő egy jelentős rszben maszkban lthat a filmekben...

  A Pkember 3. rsze jelenleg is forog, s a tervek szerint idn decemberben kerl a mozikba.
  Forrs:the los angeles time

  Hasonl tmk:

  Constellation

  zenet idzse zenet idzse Jelentve

 2. A kvetkező felhasznlk kszntk meg hasznosimre hozzszlst

  tae-suk (2021-02-10)

 

 

Jogosultsgok

 • Nem nyithatsz j Tmt
 • Nem vlaszolhatsz a Tmban
 • Nem csatolhatsz llomnyt
 • Nem szerkesztheted a Hozzszlsaid
 •