Results 1 to 1 of 1
 1. #1
  Status
  Offline
  hasznosimre's Avatar
  Szerkesztő
  Csatlakozott
  14-09-14
  Hozzszlsok
  29.319
  Halott Tmim
  Nem, jralesztem
  Ksznm
  28.809
  4.462 Kapott Kszi 3.415 Tmrt

  Gal Gadot elrulta, hogy a Wonder Woman forgatsn slyos srlseket szerzett
  Mint kritiknkbl s a visszajelzsekből is kiderlt, sajnos ez most nem jtt ssze Patty Jenkinsnek s Gal Gadotnak, mg ha vannak j momentumai is a filmnek. Az biztos, hogy az egsz stbnak rengeteg munkja van benne, s Gadot is kemnyen edzett a sokszor emberprbl forgatsra. Ez rvnyes volt az első rszre is, amelynek esetben olyannyira kemny volt a munka, hogy egy alkalommal komolyan megsrlt az egykoron katonai kikpzőknt dolgoz sznsznő.

  Gal Gadot az iHeart Radio műsornak vendge volt, s ebben nyilatkozott korbbi filmjei forgatsairl is. Gadot egyszerre dolgozott a Wonder Womanen s a hnyattatott sors Az Igazsg Ligjn, amelyeket ugyanabban az vben mutattak be. A megfesztett munknak meglett az eredmnye: szerzett egy "j kis" htsrvet, ami miatt gyakorlatilag kptelen volt lni. gy a Wonder Woman sajttjkoztatit llva csinlta vgig, mert csak llni vagy fekdni tudott. gyhogy, ha utlag visszanzzk az interjit, akkor feltűnhet, s nem vletlen, hogy azokat nem lve vagy fekve adta. Ezutn jtt a premier, ami alatt ő krhzban, illetve a műtőasztalon fekdt, hogy megműtsk a srvt. Ennyivel persze nem szta meg, legfeljebb csak 2017-re, ugyanis komolyabb nyak- s vllsrlst is szenvedett a Wonder Woman 1984 forgatsa sorn. "Ez ilyen. Ez egy komoly fizikai megterhelssel jr szerep: mintha maga a testisg is egy szerep lenne, amelyet el kellene jtszani. Csakhogy ennek megvan az ra" nyilatkozta Gal Gadot.
  A Wonder Woman 1984 nlunk 2021. janur 21-n kerlhet a mozikba, Gadotot pedig legkzelebb Csodanőknt Az Igazsg Ligja rendezői vltozatban lthatjuk, ami 2021 mrciusban kerl fel az HBO Maxre, s valsznű, hogy limitlt mozibemutatt is kap.  Forrs:wignh

  Hasonl tmk:

   Constellation

   zenet idzse zenet idzse Jelentve

  • Eddig 2 Felhasznl mondott ksznetet hasznosimre felhasznlnak ezrt a tmrt:

   petrus2000 (2021-01-13),tae-suk (2021-01-13)

   

   

  Jogosultsgok

  • Nem nyithatsz j Tmt
  • Nem vlaszolhatsz a Tmban
  • Nem csatolhatsz llomnyt
  • Nem szerkesztheted a Hozzszlsaid
  •