Sziasztok!
Javaslom, hogy a "kérések" kategóriát ki kellene bővíteni - ha lehetséges - a "könyvek" kategóriával.
Bár ez nem túl világmegváltó dolog, de szerintem elég sok könyvkérés van ahhoz, hogy külön kategóriát kapjon...
Köszönöm!
Easy...
Sziasztok!
Javaslom, hogy a "kérések" kategóriát ki kellene bővíteni - ha lehetséges - a "könyvek" kategóriával.
Bár ez nem túl világmegváltó dolog, de szerintem elég sok könyvkérés van ahhoz, hogy külön kategóriát kapjon...
Köszönöm!
Easy...
Last edited by EasyRyder; 2022-06-29 at 19:48.
cibe (2020-11-03),Cobra parancsnok (2020-12-08),Data_admin (2020-11-18),hasznosimre (2020-10-30),hóbagoly (2020-10-29),macilaci41 (2020-10-29),rozyka (2020-11-10)
Szevasz,de hiszen ott van a listában egész régóta
**** Halott linkjeimet NEM JAVITOM!****
![]()
AlFipapa: kb. november óta van benne a listában. Addig (jobb híján) az "Egyéb" menüpontba pakoltuk a könyvkéréseket. A "Könyvek" menüpont EasyRyder javaslatát követően került önálló rovatként a Kérések közé. (azóta lettek a könyvkérések is átpakolva ide)
EasyRyder (2022-06-29),hasznosimre (2020-12-10)
én a kérést láttam és arra reagáltam!!!AlFipapa: kb. november óta van benne a listában
hogy október ota ott van azt tudom!
DE aki kérte az már ide biggyeszthette volna
TELJESÜLT
vagy valamelyik adminka törölhette volna a témát mivel okafogyottá vált,
Tisztelettel
Last edited by AlFipapa; 2020-12-12 at 22:51.
**** Halott linkjeimet NEM JAVITOM!****
![]()
A javaslat elfogadva. Köszönjük.
Alfipapókától pedig elnézést, hogy kimaradt ez a rész....
AlFipapa (2020-12-13),EasyRyder (2022-06-29),hasznosimre (2020-12-13),higanylina (2020-12-29)
A gyakori törlés miatt más fórumon azt a megoldást találták ki, hogy amit töröltek, csak akkor töltik újra, ha valaki kéri! Kellene valami megoldás, hogyan történjen! Aki tudja vállalni az újratöltést, annak a törölt témája maradjon. Így nem kell folyamatosan újratölteni. Mellékesen a Datának sem kell annyit vesződni.
Van egy így működő rendszer:
Ha a téma halott
1, A feltöltő vállalja, hogy újra feltölti
2, A feltöltő nem vállalja, hogy újra feltölti
2, A feltöltő nem vállalja, hogy újra feltölti
A téma törlésre kerül
1, A feltöltő vállalja, hogy újra feltölti
A téma bekerül a Resend fórumba (kukába)
- ha A feltöltő javítja a témát, akkor az visszakerül a fórumba
- ha A feltöltő mégsem javítja a témát, akkor törlésre kerül
Üdv
cobretti (2022-06-30),hasznosimre (2022-06-30)
Igen, ez a mostani rendszer.
Ezt lehetne módosítani, hogy csak akkor legyen újratöltve, ha valaki igényt tart rá. Csak azt kell szabályozni, hogy miként tegye (PM, Halott link, hozzászólás).
Ha hetekig nincs rá igény, felesleges újra és újra tölteni.
A kínálatban látszik , de nem kell azonnal javítani. Esetleg aki letöltötte korábban, és van kedve, javíthatja.
Ha nem megvalósítható akkor elnézést!
Üdv!