Szavazat llsa: Olvasod-e a frumon a Hrek - Bulvr - Jtk kategrit?

Szavazatok
415. You may not vote on this poll
  • IGEN, olvasom a bulvrt ezen a frumon!

53 12,77%
  • NEM, nem olvasom a bulvrt ezen a frumon!

362 87,23%
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
    Status
    Data_admin's Avatar
    Adminisztrtor
    Hozzszlsok
    570
    Halott Tmim
    Igen, Trlhető
    Ksznm
    293
    913 Kapott Kszi 373 Tmrt

A NAGY BULVR tma... szavazs!

Sziasztok!

A frum indulsakor s ksőbb is, tbb dologrl is tartottunk nyilvnos szavazst, amelyben szerettk volna ha Ti elmondjtok a vlemnyetek.
    Ennek megfelelően alakultak ki bizonyos szoksok, szablyok, tulajdonsgok.

Most egy nagyon FONTOS krdsben szeretnnk, ha leadntok a szavazatatok illetve elmondantok vlemnyetek.

A krds....
    Olvasod-e a frumon a Hrek - Bulvr - Jtk kategrit?

A szavazsban a tnyekre vagyunk kivncsiak, fggetlenl minden ms statisztikai adattl.
    Pont ezrt, ez egy eldntendő krds... Igen vagy nem?

Krlek, gondoljtok t a vlaszotok, mielőtt szavaztok!
    Hiszen, ha a tbbsg NEM -re szavaz, akkor a frumrl az a kategria eltvoltsra kerlhet!

Ezzel kapcsolatban vrjuk a vlemnyitek is!
    Ha NEM-re szavazol, milyen esetben szavaztl volna inkbb IGEN-re?

Esetleg, jobb lenne egy online filmes vagy jtkos frum?

A szavazs egy htig tart!
    A szavazs nem publikus, a szavazk nevei nem jelennek meg.

Nagyon szpen ksznjk mindenkinek, aki gy dnt rszt vesz a szavazsban, hogy egytt alakthassuk ismt a frumot!

*update*
    Van egy kategria (rszleg) ezen a frumon aminek ez a neve: Hrek - Bulvr - Jtk

Ha ide klikkeltek --->> Hrek - Bulvr - Jtk <<---- akkor elritek s ltni fogjtok, hogy milyen frumokat rint most ennek a szavazsnak a krdse.

Hasonl tmk:
    Last edited by Data_admin; 2019-06-27 at 11:17.
    zenet idzse zenet idzse Jelentve

2. Eddig 13 Felhasznl mondott ksznetet Data_admin felhasznlnak ezrt a tmrt:

666bomba (2019-06-26),bedoss (2019-06-27),Cobra parancsnok (2019-06-26),cobretti (2019-06-26),cucamuca (2019-06-27),dodi62 (2019-06-26),fortresscomm (2019-06-26),ibbi (2019-06-26),kakas60 (2022-11-20),kate71 (2019-07-02),Misi69 (2019-06-28),MOFFLI (2019-06-27),pijo (2019-06-28)

Status
    fortresscomm's Avatar
    Regisztrlt tag
    Lakhely
    Budapest
    Hozzszlsok
    18
    Ksznm
    4.752
    68 Kapott Kszi 22 Tmrt
    Csak mert direkt felmerlt a krds: akkor taln az igenre szavaztam volna, ha esetleg mst is olvashatnk hasznosimre roppant egyoldal, mindent elraszt (politikai) hridzetei mellett. (Persze ettől fggetlenl elismerem s csodlom a munkjt, hiszen nem lehet egyszerű ilyen mennyisgben ontani a hsz-eket, mr csak időben sem.)
    Viszont az online filmes-bulvr frumot nagyon j tletnek tartanm. n biztos lland ltogatja lennk, s valljuk be, azrt az inkbb ide passzolna, mint az egybknt is minduntalan-mindenhol az arcunkba tolt politika.
    (Előre is elnzst krek, nem volt szndkomban szemlyeskedni, csak mivel hasznosimrn kvl 99.9%-ban ms nem publikl arrafel, ő viszi a "balht")

4. Eddig 5 Felhasznl mondott ksznetet fortresscomm felhasznlnak ezrt a tmrt:

666bomba (2019-06-26),cobretti (2019-06-26),Data_admin (2019-06-26),Desmond (2019-07-01),huhi54 (2019-07-01)

Status
    Data_admin's Avatar
    Adminisztrtor
    Hozzszlsok
    570
    Halott Tmim
    Igen, Trlhető
    Ksznm
    293
    913 Kapott Kszi 373 Tmrt
    Ez a 7-8 nap s ez a topic azt a clt szolglja, hogy egy tiszta, nyers, megdnthetetlen kpet kapjunk a trgyat kpző frum rszlegről.
    Az rott vlemnyek pont annyira fontosak, mint a leadott szavazsok!
    Tudom, tudjuk, hogy a vlemnyek eltrőek is lehetnek, ezrt aki megtisztel bennnket pr sorral, annyit szeretnnk krni, hogy ne az előtte szlnak vlaszoljon, hanem egyszerűen csak.... vlemnyezzen

fortresscomm, ksznm a vlemnyt!

Tovbbi kellemes dlutnt mindenkinek!

6. Eddig 3 Felhasznl mondott ksznetet Data_admin felhasznlnak ezrt a tmrt:

666bomba (2019-06-26),cobretti (2019-06-26),fortresscomm (2019-06-26)

Status
    cobretti's Avatar
    Szuper Feltltő
    Hozzszlsok
    16.822
    Halott Tmim
    Nem, jralesztem
    Ksznm
    182
    461.566 Kapott Kszi 17.796 Tmrt
    Sziasztok!

Tbbszr emltettem mr (igaz csak a chatfalon), hogy szerintem itt nincs helye politikai tmknak, politiknak. gy gondolom, hogy ide az emberek szrakozni, kvzi letlteni, feltlteni jrnak. Nem szeretnk kzhelyeket puffogtatni, nem is teszem...de azzal egyetrtek, hogy a filmes-bulvr rszleg valsznűleg olvasottabb lenne, mint a politikai tmk brmely irnybl kanyarodjanak is ide . El kell mondjam, rendkvl tetszik az j Privt tmk bevezetse (navigci, mobile..etc)! Szvesen indtank egy ilyet xxx tmakrben n is, ahov HD minősgben tltenm a finomsgokat. A statisztika j irny kedves
    Data_Admin...vgre.

dv. mindenkinek

-cobretti

8. Eddig 4 Felhasznl mondott ksznetet cobretti felhasznlnak ezrt a tmrt:

666bomba (2019-06-26),Data_admin (2019-06-26),Desmond (2019-07-01),fortresscomm (2019-07-02)

Status
    666bomba's Avatar
    Adminisztrtor
    Hozzszlsok
    1.961
    Halott Tmim
    Nem, jralesztem
    Ksznm
    797
    83.802 Kapott Kszi 1.884 Tmrt
    Szerintem mind kettő felvets j lenne mind kettő frum tlet sok mindenkit rdekelhet

Valljuk be mindenki rajong filmekrt jtkokrt zenrt kicsiny frumunk kzssge is ezen tmk le s fltltőiből tevődik ssze, szerintem jobban ide passzol.
    Esetleg tbb online film feltlts.

online filmes s jtkos frum is

de ez csak az n vlemnyem. :distracted:

Ha HALOTT LINKET tallsz nlam JELEZZ privt zenetben.
    Feltltseim nem helyezhetők ki ms oldalakra

10. Eddig 4 Felhasznl mondott ksznetet 666bomba felhasznlnak ezrt a tmrt:

cobretti (2019-06-27),Data_admin (2019-06-27),Desmond (2019-07-01),fortresscomm (2019-07-02)

Status
    hasznosimre's Avatar
    Szerkesztő
    Hozzszlsok
    10.907
    Halott Tmim
    Nem, jralesztem
    Ksznm
    33.148
    997 Kapott Kszi 682 Tmrt

Kszntk Mindenkit

Egy hozzszl megnevezett s egy msik is clzott rm.
    Ami hozzm kthető ezen az oldalon:
    Panorma-Hrfolyam
    Kaleidoszkp
    Mlt & Jvő
    Rszben a Chat-Coffe is.

A krds....
    Olvasod-e a frumon a Hrek - Bulvr - Jtk kategrit?-krdezi a Data Admin.
    Ez a hrom klnbző tma kerlt egy kalapba.
    Viszont maga a krds gy szl:Igen,olvasom a Bulvrt ezen a frumon!
    Nem,nem olvasom a Bulvrt ezen a frumon!

Az n olvasatomban a Bulvrrl feltett krds alatt mg msik kt klnbző s egy mstl eltrő tartalm rovatrl szavaztok.
    A lnyegi meghatrozs:Hiszen, ha a tbbsg NEM -re szavaz, akkor a frumrl az a kategria eltvoltsra kerlhet!-idzet a Data Admintl.
    Szerintem jelenleg nem ltezik Bulvr rovat az oldalon!
    A Bulvr defincijt itt nzhetitek meg:https://wikiszotar.hu/ertelmezo-szotar/Bulv%C3%A1r
    https://idegen-szavak.hu/bulv%C3%A1r

A hreket-lsd....Hrfolyam,a kt hozzszl azonnal sszemosta a politikval,megjellve a Panorma-Hrfolyamot amiben valjban csak az egyik alrovat az amelyik időnknt foglalkozik belpolitikval.
    A csavar a trtnetben az,hogy az eredeti felllsban volt Bulvr rszleg,ngy al tmval,de egy fatlis vletlen kapcsn megsemmistsre kerlt,jelenleg a helyn a Mlt & Jvő lthat.Ennek az egyik maradvny az,ha beszlgetek az Adminisztrtorokkal ők rviden a Panorma-Hrfolyamot nemes egyszerűsggel bulvrnak nevezik.De az csak beszlgets.
    Nhny hete krtem a Data Admint,hogy ksztsen szmomra egy rovat megnevezst-Villanfny-cmen.Ebben az elkpzelsem szerint bemutatnm fnykpekkel a sztrokat mikor azt hiszik,hogy őket nem ismerik fel,nem ltjk,de megjelennek testi valsgukban.
    Ksznetemet szeretnm kifejezni fortresscommnak abbli felismershez>>idzet "elismerem s csodlom a munkjt, hiszen nem lehet egyszerű ilyen mennyisgben ontani a hsz-eket, mr csak időben sem". Ksznm.

Ksznm Mindenki Figyelmt s Megrtst.

Constellation

12. Eddig 3 Felhasznl mondott ksznetet hasznosimre felhasznlnak ezrt a tmrt:

cobretti (2019-06-27),zolifix (2019-06-27)

Status
    Data_admin's Avatar
    Adminisztrtor
    Hozzszlsok
    570
    Halott Tmim
    Igen, Trlhető
    Ksznm
    293
    913 Kapott Kszi 373 Tmrt
    Quote Originally Posted by tonaludatus7 View Post
    megegyszer
    Hasznos Imre cikkeit mindig nagy erdeklodessel olvasom
    gondolom ez nem bulvar kategoria
    remelem Ot megtartjatok
    Szia.
    Ez a szavazs nem Hasznosimre szemlyről szl.
    Ebben a szavazsban nincs semmilyen jelentősge annak, hogy valaki tudja-e mit jelent a "bulvr" sz.
    Van egy kategria (rszleg) ezen a frumon aminek ez a neve: Hrek - Bulvr - Jtk

Ha ide klikkelsz --->> Hrek - Bulvr - Jtk <<---- akkor elred s ltni fogod milyen frumokat rint most ennek a szavazsnak a krdse.

Ksznm, hogy lertad!

Last edited by Data_admin; 2019-06-27 at 11:18.

14. Eddig 3 Felhasznl mondott ksznetet Data_admin felhasznlnak ezrt a tmrt:

666bomba (2019-06-27),cobretti (2019-06-27),fortresscomm (2019-07-02)

tae-suk
    tae-suk's Avatar
    Szp napot kvnok minden frumtrsnak!

Sokig gondolkodtam azon, hogy hozzszljak-e, vagy sem, aztn gy dntttem, mgis megteszem, Mgpedig azrt, mert szerintem gy, ennek ebben a formban szerintem semmi rtelme (hangslyozom: szerintem). Mert nem lehet j vlaszt adni.
    Azt előrebocstom, hogy nekem jobban tetszene egy tisztn politikamentes oldal. s nem azrt, mert a tma nem rdekel, hanem mert szerintem sem tartozik az oldal profiljba.

De.
    Az egsz, ahogyan n ltom, kt ponton csszik el.
    Az egyik mindjrt a krds-vlasz pontnl kezdődik. A főrovat neve valban "Hrek - Bulvr - Jtk", a vlasz viszont csak a bulvrra vonatkozik, az pedig direktben nincs az oldalon (hasznosimre ltal emltett Villanfny rovat mr az lenne).
    De ez a kisebbik problma.

A nagyobbik ez a frum, ahol krds rgtn egybe lett mosva s csak a politikra kihegyezve, ami tny, hogy van, de csak kt alrovatban, a tbbiben tudomny, trtnelem, művszet, film-sznhz-zene tmban cikkek, illetve cyberpunk s steampunk kpek vannak, csak hogy a fő tmkat emltsem.
    (vagyis fortresscomm ltal lert mondat rzsem szerint nem llja meg a helyt: "akkor taln az igenre szavaztam volna, ha esetleg mst is olvashatnk hasznosimre roppant egyoldal, mindent elraszt (politikai) hridzetei mellett." - mst is lehet, sőt főleg mst lehet olvasni).

Vagyis a szavazssal nemcsak a politikai tmk tűnnnek el, hanem menne a levesbe a tbbi is, amik viszont baromi tlslyban vannak a politikval szemben. Tudom, a krds nem erről szl, viszont ez lesz a vge, ha a nemek győznek (s gy ltom, ez mr lefutott meccs) - s nagyon gy nz ki, hogy itt a politika a fő problma. (mg egyszer rom, nekem sem hinyzik itt a politika)

Vgezetl: igennel szavaznk, de politika nlkl, viszont a nem esetn az sszes tbbi is eltűnne az oldalrl, azok viszont az oldal profiljba tartoznak. Teht nekem nincs j vlaszlehetősg.
    Az online filmes, vagy jtkos frumot tmogatnm, de ezt sem szműznm az oldalrl, sok rdekes s rtkes dolog van benne.

dv Mindenkinek
    s ksznm, hogy hozzszlhattam
    t.

16. Eddig 3 Felhasznl mondott ksznetet tae-suk felhasznlnak ezrt a tmrt:

Data_admin (2019-06-28),hasznosimre (2019-06-30),makronia (2019-06-28)

Status
    Data_admin's Avatar
    Adminisztrtor
    Hozzszlsok
    570
    Halott Tmim
    Igen, Trlhető
    Ksznm
    293
    913 Kapott Kszi 373 Tmrt
    Ksznm neked is, hogy sszefoglaltad a gondolataid.
    Pont ezrt rtam ki azt a kis magyarzatot.... ez a neve a kategrinak, ezt rviden bulvrnak hvjuk, fggetlenl attl, hogy ma mr nem sok bulvr van benne.
    gy azonostjuk... ennyi...
    (linkeletem is melyik rszről van sz)

A szavazs mg nincs zrva

18. Eddig 3 Felhasznl mondott ksznetet Data_admin felhasznlnak ezrt a tmrt:

666bomba (2019-06-30),fortresscomm (2019-07-02)

Status
    galevelin's Avatar
    Regisztrlt tag
    Hozzszlsok
    1
    Halott Tmim
    Igen, Trlhető
    Ksznm
    4
    4 Kapott Kszi 2 Tmrt
    Sziasztok
    rdekel a tudomny s politika is. Taln mg ezen a frumon is olvasnm, ha olvashatak lennnek. Amikor feltltő voltam megprbltam a tma szvegi rszt is gy rendezni, hogy az olvashat maradjon. A fekete httr s kk szveg mg nem is annyira zavar, mint a tartalom "bemlesztse". Elfogadom, hogy ez biztosan egy "njegy".

20. Eddig 3 Felhasznl mondott ksznetet galevelin felhasznlnak ezrt a tmrt:

666bomba (2019-06-29),Data_admin (2019-07-01),fortresscomm (2019-07-03)

Jogosultsgok

• Nem nyithatsz j Tmt
  • Nem vlaszolhatsz a Tmban
  • Nem csatolhatsz llomnyt
  • Nem szerkesztheted a Hozzszlsaid
  •