Gyors ingyenes letöltés, hogy mennyit szabad nem teszteltem. Nem láttam, hogy korlátozta volna a letöltési sebességet.
fisierulmeu.org
Hasonló témák:
Gyors ingyenes letöltés, hogy mennyit szabad nem teszteltem. Nem láttam, hogy korlátozta volna a letöltési sebességet.
fisierulmeu.org
Hasonló témák:
Ha valaki használ másik letöltő oldalt, csak is elsődleges data.hu megléte mellett tegye ki
Ha HALOTT LINKET találsz nálam JELEZZ privát üzenetben.
Feltöltéseim nem helyezhetők ki más oldalakra
cibe (2019-01-31),Data_admin (2019-01-31),EasyRyder (2019-01-31),hasznosimre (2019-01-31),petrus2000 (2019-01-31)
Amúgy ez volt az a tárhely amelyiknél feltöltés után két órával már nem volt meg a feltöltött fájl a fiókomban.
Törölt linket találsz a megosztott anyagaimban, kérlek privát üzenetben jelezd.
Ha ezeket a törölt anyagokat újra töltöm, aki töröltette rövid időn belül újra bejelenti és törölni fogják megint.
A jelentett témákat végleg eltávolítom, és nem közlöm újra.
Data_admin (2019-02-01),petrus2000 (2019-01-31)
Igen olvastam arról, csak már nem emlékeztem, hogy melyik is volt.
Sokkal gyorsabb a datánál, nem kér captcha kódot, és csak akkor törlik, ha 30 napig nem tölti le senki az adott fájlt. Feltölteni az Envoyer gombra kattintva lehet, letölteni a Valider et télécharger le fichier-re kattintva.Code:Link megtekintéséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ az oldalra
Gofile.io [Korlátlan + 60 nap]Code:Link megtekintéséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ az oldalra
Míg a szolgáltatás nem korlátozza a fájlméretet, azt akarja, hogy aktív legyen. A törlés előtt egy e-mailt kap. Tehát, ha vissza szeretné állítani, újból töltse le újra. A fájlátvitel titkosított.
Ha HALOTT LINKET találsz nálam JELEZZ privát üzenetben.
Feltöltéseim nem helyezhetők ki más oldalakra