Results 1 to 5 of 5

Téma: admin

Status
    batsa's Avatar
    Regisztrált felhasználók
    Halott Témáim
    Igen, Törölhető
    Köszönöm
    671
    0 Kapott Köszi 0 Témáért

Info admin

T Admin !

Mostanában hiányoznak a letölthető új e-book-ok.Annak ellenére ,hogy működik, úgy tűnik mintha befagyasztották volna az oldalt nincsenek újdonságok a régebbi anyagokon kívül szinte semmi.
    Arra gondolok ,hogy régebben hetente jelent meg 8 -10 vagy még több új könyv is.
    Kíváncsi vagyok ,hogy ez a haszonleső könyvkereskedők karácsonyi akcója vagy egyéb oka van ?

Üdv
    batsa

Status
    cyberdog's Avatar
    Regisztrált felhasználók
    Halott Témáim
    Igen, Törölhető
    Köszönöm
    10
    Köszönöm2 Köszi 1 Témáér
    Ezt én is észrevettem...

Most sikerült egyet beszereznem Black Orchid hathatós segítségével... örök hála neki!

De több tucat nagyon jó könyv van (sci-fi, fantasy, horror, misztikus) 2017-2018-ból amik megjelentek és sehonnan sem lehet letölteni őket. Még torrentről sem.

Sz utolsó sikeres keresésem is nem a látható tartományban történt, hanem a deepweb-n egy adatbázisban, ami egy hétre rá már nem is volt elérhető.

Status
    Data_admin's Avatar
    Adminisztrátor
    Halott Témáim
    Igen, Törölhető
    Köszönöm
    293
    913 Kapott Köszi 373 Témáért
    Szívesen fogadjuk a megosztásaitok.

4. A következő felhasználók köszönték meg Data_admin hozzászólását

dataLog (2018-12-24)

Status
    dataLog's Avatar
    VIP
    Halott Témáim
    Igen, Törölhető
    Köszönöm
    33
    794 Kapott Köszi 13 Témáért
    Sziasztok!
    Ha nem kaptok semmit meg, akkor biztos vagyok benne, hogy rosszul/rossz helyen keresgéltek. Érdekes, hogy én amit meg akarok kapni, annak a 90%-át megkapom.
    Ha van olyan könyvetek, ami nincs itt fent, hajrá, töltsétek fel! A feltöltés rendkívül fáradalmas munka, nagyon sok szabadideje kell legyen annak, aki ilyenre vállalkozik.
    Összegzésképpen: örüljetek annak, ami van, és ne kritizáljátok a feltöltőket.
    Üdv,
    dataLog

6. Eddig 4 Felhasználó mondott köszönetet dataLog felhasználónak ezért a témáért:

666bomba (2018-12-24),cobretti (2019-01-05),Data_admin (2018-12-24),hasznosimre (2018-12-28)

Status
    cyberdog's Avatar
    Regisztrált felhasználók
    Halott Témáim
    Igen, Törölhető
    Köszönöm
    10
    Köszönöm2 Köszi 1 Témáér
    Óóó... ez távol áll tőlem. Nagyon is hálás vagyok nekik. Én is töltöttem fel még régen, torrenten keresztül elég sokat... illetve egy csoporton belül is.

Egy időben, mindent letöltöttem amit lehetett válogatás nélkül. Amíg az SLP nyitott volt, majdnem a teljes könyvtárat. Sok olyat is ami egyáltalán nem érdekelt. Fel is duzzadt az egész e-könyvtáram 28 ezres példányszámra. Mostanában úgy döntöttem, hogy minden olyat törlök, ami nem sci-fi, fantasy. Eddig kb 4-500 könyvet, kiadványt (Júlia füzetek, meg egyéb romantikus, II. világháborús, és egyéb más műfajú könyv).

Ha végre sikerült rendeznem a könyveket, akkor fel fogom tölteni, talán az egyik legnagyobb sci-fi, fantasy e-book gyűjteményt, amit eddig feltöltöttek az évek során.
    Gondolkozom azon is, hogy ami eddig csak pdf-be volt, azt át is konvertálom mobi-ba, s csak a mobi-t töltöm fel.

Remélem összejön.

Jogosultságok

• Nem nyithatsz Új Témát
  • Nem válaszolhatsz a Témában
  • Nem csatolhatsz állományt
  • Nem szerkesztheted a Hozzászólásaid
  •