Page 1 of 11 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 105
 1. #1
  Status
  Offline
  sohajda's Avatar
  Feltöltő
  Csatlakozott
  13-02-09
  Hozzászólások
  1.316
  Köszönöm
  48
  4.297 Kapott Köszi 1.216 Témáért

  Gérard Depardieu - 1970-től  GÉRARD DEPARDIEU

  Születési név:Gérard Xavier Marcel Depardieu

  Született:1948. december 27. Châteauroux, Franciaország

  Nemzetisége:francia

  Állampolgárság:orosz

  Díjak:Golden Globe-díj
  2 César-díj
  Arany Oroszlán

  Kitüntetései:Becsületrend

  Életrajza:
  Apja, René Depardieu karosszérialakatos volt, anyja, Lilette háztartásbeli. A fiatal Gérard – öt testvérével együtt – szerény anyagi körülmények között nevelkedett. Nehezen kezelhető serdülő volt: 13 évesen kimaradt az iskolából, ideje nagy részét csavargással töltötte. Rettentő nagy fizikai erejét verekedésre, lopásra és más nemtelen cselekedetekre használta – sokszor akadt dolga a rendőrséggel. Önéletrajzában azt írja ezekről az időkről hogy homoszexuális férfiaknak prostituálta magát és hullákat ásott ki, hogy az így megszerzett ékszerekkel jusson pénzhez.[1] Színészi pályájának kezdete sok tekintetben tipikus. Véletlenül fedezte fel a színházat: egy szociális munkás ajánlotta neki a színjátszást, hogy megmentse a teljes elzülléstől. Az ifjú azonnal átadta magát ennek az új passziónak. Jean-Laurent Cochet színitanodájában folytatott tanulmányokat. Itt találkozott későbbi feleségével, Élisabeth Depardieu színésznővel is, akivel 1971. február 19-én kötött házasságot. Magánélete sem alakult felhőtlenül. Feleségétől húszévi házasság után, 1992-ben különköltözött, majd 1996-ban elvált. Két gyerekük született: Guillaume (1971–2008) és Julie, mindketten színészi pályára léptek. Depardieu-nek 1992-ben házasságon kívül született Karine Sylla modell-színésznőtől egy kislánya: Roxane.

  Tagja volt Romain Bouteille 1969-ben alapított társulatának, a Café de la Gare-nak; ide tartozott többek között Coluche, Patrick Dewaere és Miou-Miou is. A többiekhez hasonlóan ő is gyors népszerűségre tett szert, a kabaréból egyenes út vezetett a filmezéshez.

  1970-ben Michel Audiard egy kisebb szerepet bízott rá a Le cri du cormoran le soir au-dessus des jonques című filmben. Az igazi áttörést 1974-ben Bertrand Blier rendező filmje, a Herék, avagy a tojástánc hozta meg számára, amelyben a nagyközönség Miou-Miou és Patrick Dewaere oldalán fedezhette fel. 1975-ben sikerült megszabadulnia a huligán-csirkefogó szerepkörtől, miután sikert aratott Jacques Rouffio Sept morts sur ordonnance című filmjében. Ezt követően nagy olasz rendezőkkel dolgozott: Bernardo Bertolucci (Huszadik század), illetve Marco Ferreri (Szia, majom!). Depardieu mindenkit lenyűgözött azzal, hogy rendkívüli könnyedséggel váltott az egymástól olyannyira különböző világoktól, mint amilyenek Marguerite Duras A kamion (1977), vagy Claude Zidi Fürkész felügyelő (1980) című filmjeiben találhatók.

  Miközben hű marad Bertrand Blier rendezőhöz (Estélyi ruha), (Túl szép hozzád)), Gérard Depardieu – vigyázva arra, nehogy beskatulyázzák – más francia művészfilm-rendezőkkel is szélesítette repertoárját:

  Maurice Pialat négy filmet forgatott vele, közülük a legjelentősebbek a Zsaruszerelem és a A Sátán árnyékában, mely utóbbiért 1985-ben megkapta a legjobb színésznek járó Volpi Kupát a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon;
  Alain Resnais, kísérletező rendező kísérleti nyúlnak használja az Amerikai nagybácsim című filmben;
  François Truffaut ezidőtáj a szenvedélyes szerelmes szerepét osztotta rá: a Szomszéd szeretők és Az utolsó metró filmjeiben, amely utóbbi hatalmas kasszasikert hozott, Depardieu pedig 1981-ben elnyerte vele a legjobb színésznek járó César-díjat;
  Francis Veber ugyanekkor francia buddy movie típusú komédiákban szerepelteti, tandemben Pierre Richard-ral: Balfácán (1981), Balekok (1983) és Négybalkezes (1986).
  Miután hírneve nőttön-nőtt, Hollywood is szerepeket ajánlott neki, például 1990-ben Peter Weir Zöld kártya című filmjében Andie MacDowell-lel az oldalán.

  Gérard Depardieu-t egy sor kosztümös filmekben is láthatjuk, melyekben történelmi, vagy a francia irodalomból ismert személyeket alakít:

  Daniel Vigne Martin Guerre visszatér (1982) című filmjének főszerepe kétségkívül ízlésére való volt;
  Jean de Florette szerepe Claude Berri A paradicsom… című filmjében, melyben együtt játszott feleségével, Élisabeth-tel;
  Rodin szerepe Bruno Nuytten Camille Claudel című filmjében;
  Jean-Paul Rappeneau Cyrano de Bergerac (1990) című filmjének főszerepe, melyért ismételten César-díjat kapott, a film pedig – meghódítva mind a kritikusokat, mind a nagyközönséget – Arany Pálmát nyert Cannes-ban, majd Oscar-díjra jelölték;
  Kolumbusz Kristóf Ridley Scott 1492 – A Paradicsom meghódítása című filmjében;
  Porthos a Vasálarcos című filmben (1998).
  Martin Marais szerepe, melyet fiával, Guillaume-mal az oldalán játszott Alain Corneau Minden áldott reggel című filmjében, 1991-ben.
  1993-ban, Jean-Luc Godard ajándékozta meg a Balszerencsémre című filmmel. Sikerét olyan nagyszerű alkotásokkal növelte, mint Claude Zidi-től az Astérix és Obélix, Francis Vebertől az Addig jár a korsó a kútra… vagy a Pofa be!. Mivel a nagyjátékfilmek egyre kevesebb kihívást jelentettek számára, tévéfilmekben kezdett játszani. 2004-ben a kritika nagyra értékelte a megfáradt zsaruként nyújtott alakítását a 36 – Harminchat című filmben. A francia filmjátszás oszlopos tagja, olyan rendkívüli színésznők mellé hívják játszani, mint Isabelle Adjani (Bon voyage 2003-ban), vagy Catherine Deneuve (Változó idők 2004-ben).

  1999-ben, az Astérix és Obélix forgatása közben elszenvedett motorbaleset miatt kórházba került. Komoly vitát kavart, amikor a baleset után fülvédővel lépett színpadra.

  1992-ben a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál zsűrijének elnöke volt.

  Kiváló borszakértő, ő maga is termel a Loire-menti szőlészetében. Fogyasztani is szereti a bort: többször kapták ittas vezetésen, 1990-ben 2 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték. Két étterem tulajdonosa Párizsban.

  Egy alkalommal, mikor értesítették róla, hogy Medgyessy Péter - aki akkor Magyarország miniszterelnöke volt - éppen egyik éttermének vendége, mindent félrerakva sietett oda, hogy személyesen üdvözölje Medgyessyt.

  Gérard Depardieu erősen vallásos, különösen csodálja Hippói Szent Ágostont. 2000-ben, a művészek jubileuma során találkozott II. János Pál pápával, amikor éppen a hippoi püspök emlékét idézték fel. Paul Poupard bíboros javasolta, készítsen filmet e szent életéről.

  Az egykori Chanel-modellből színésznővé avanzsált Carole Bouquet-vel folytatott hét évnyi románc után, 2004-től Clémentine Igou-val, egy Harvardon végzett fiatal amerikai regényírónővel él együtt, aki egyben egy toszkánai szőlészet marketingfelelőse.

  Filmek sorával háta mögött – tekintettel szenvedélyességére, filmjei témáira, valamint szerepeinek változatos voltára, melyeket rendkívüli könnyedséggel formál meg – Gérard Depardieu kétségkívül egyike a legnagyobb francia színészeknek.

  A francia Le Figaro napilap éves besorolása szerint 2005-ben Gérard Depardieu volt a legjobban fizetett színész: összesen 3,2 millió euró, azaz filmenként mintegy 800 000 euró bevételt könyvelhetett el. 2004-ben, nagyjából hasonló bevétel (3,35 millió) mellett, ugyanezen rangsorban harmadik volt.

  Fia, Guillaume 2008. október 13-án meghalt, a hivatalos jelentés szerint hirtelen fellépő, vírusos tüdőgyulladás következtében.

  Állandó magyar szinkronja Helyey László volt./Wikipédia/


  Hasonló témák:
  A halott linkeket nincs módómban javítani.

 2. Eddig 2 Felhasználó mondott köszönetet sohajda felhaszlálónak ezért a témáért:

  Hapcibenő (2018-08-30),marschmrk (2018-01-04)

 3. #2
  Status
  Offline
  sohajda's Avatar
  Feltöltő
  Csatlakozott
  13-02-09
  Hozzászólások
  1.316
  Köszönöm
  48
  4.297 Kapott Köszi 1.216 Témáért
  Esténként a kormoránok rikácsolnak a dzsunkák felett
  (Le cri du cormoran, le soir au-dessus des jonques, 1970)

  DVDRip. Hun. Szinkr. francia vígjáték
  Stáblista:
  rendezte.....................Michel Audiard
  forgatókönyv..............Evan Hunter
  fényképezte................Pierre Petit
  vágó...........................Monique Isnardon
  zene...........................Eddie Vartan
  látványtervezés..........Jean D'Eaubonne

  Szereplők:
  Gérard Depardieu........Henri
  Paul Meurisse...............Kruger
  Bernard Blier...............Monsieur K.
  Michel Serrault............Alfred Mullanet
  Marion Game...............Mirabelle
  Stephane Bouy.............Georges

  Tartalom:
  Alfred Mullanet egy balszerencsés játékos, aki a neje jövedelméből él. Néhány pillanat alatt két bűnöző figyelmét is magára vonja. K úr elrabolja és egy zakóba bújtatva, arra kényszeríti, hogy egy koporsóba feküdjön, aminek célállomása Isztambul. Ekkor egy bizonyos Kruger emberei, miután elpusztítják az Alfrédet szállító kocsit, egy másik halottaskocsival viszik tovább a koporsót. Valójában Krugernek is arra a zakóra fáj a foga, amelynek gombjaiban gyémántok vannak elrejtve.

  Videó információk:
  Méret: 695,23 MB
  Hossz: 1:18:50
  Típus: AVI (DivX 5 - )
  Felbontás: 640 x 384 pixel
  Bitráta: 1 095 Kbps
  Képkockák száma/mp: 25.000
  Oldalarány: 1.667

  Audió információk:
  Audiósávok száma: 1
  Audiosáv #1 adatai:
  Audiósáv típusa: MPA1L3 (MPEG-1 Audio layer 3)
  Csatornák száma: 2
  Bitráta: 128 Kbps CBR
  Mintavételezési frekvencia: 44.1 KHz

  Code: 

  Link megtekintéséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ az oldalra  A halott linkeket nincs módómban javítani.

 4. Eddig 4 Felhasználó mondott köszönetet sohajda felhaszlálónak ezért a témáért:

  dubida (2018-02-17),hippijoci (2018-04-25),Milli (2018-12-12),wolfzsu (2018-01-10)

 5. #3
  Status
  Offline
  sohajda's Avatar
  Feltöltő
  Csatlakozott
  13-02-09
  Hozzászólások
  1.316
  Köszönöm
  48
  4.297 Kapott Köszi 1.216 Témáért
  A bajhozó(La Scoumoune)1972.DVDRip.Hun.
  Szines,szinkr.Fr.-Ol.krimi-dráma 101perc.
  Stáblista:
  Rendezte:José Giovanni

  Szereplők:
  Jean-Paul Belmondo......Roberto Borgo
  Claudia Cardinale..........Georgia Saratov
  Gérard Depardieu..........Betörő

  Aldo Bufi Landi...............Villanova
  Michel Constantin....... ...Xavier Saratov


  Tartalom:
  1934. Marseille. A villámgyorsan lövő, félelmetes gengszter hírében álló Roberto elhatározza, hogy kiszabadítja az alvilági bűnözők által börtönbe juttatott barátját. De az akció nem tűnik olyan egyszerűnek, mint gondolja. Kénytelen a fogházból szervezni kettejük kiszabadulását...

  Videó információk:
  Méret: 1,09 GB
  Hossz: 1:41:19
  Típus: AVI (XviD - XviD project)
  Felbontás: 656 x 384 pixel
  Bitráta: 1 340 Kbps
  Képkockák száma/mp: 25.000
  Oldalarány: 16/9

  Audió információk:
  Audiósávok száma: 1
  Audiosáv #1 adatai:
  Audiósáv típusa: AC3 (AC3)
  Csatornák száma: 2
  Bitráta: 192 Kbps CBR
  Mintavételezési frekvencia: 48.0 KHz

  Letöltés:
  Code: 

  Link megtekintéséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ az oldalra  A halott linkeket nincs módómban javítani.

 6. Eddig 5 Felhasználó mondott köszönetet sohajda felhaszlálónak ezért a témáért:

  baberfa (2019-01-06),Comondor (2019-01-05),dubida (2018-02-17),fortresscomm (2019-01-11),pityu (2018-03-03)

 7. #4
  Status
  Offline
  sohajda's Avatar
  Feltöltő
  Csatlakozott
  13-02-09
  Hozzászólások
  1.316
  Köszönöm
  48
  4.297 Kapott Köszi 1.216 Témáért
  Gyilkosság sorozatban (Le tueur, 1972) AVI-Xvid. Hunsub.
  Szines, , olasz-francia-NSZK krimi 84perc.
  Stáblista:
  rendező.......................Denys de La Patelliere
  forgatókönyvíró..........Denys de La Patelliere
  zeneszerző..................Hubert Giraud
  operatőr.....................Claude Renoir
  producer....................Claude Giroux, Jean Gabin
  vágó..........................Clarissa Ambach

  Szereplők:
  Jean Gabin.....................Le Guen felügyelő
  Gérard Depardieu..........Frédo Babasch
  Fabio Testi.....................Georges Gassot

  Uschi Glas......................Gerda
  Ginette Garcin...............Lulu
  Sady Rebbot..................Lucien

  Tartalom:
  Gassot a közveszélyes bűnöző megszökik az elmegyógyintézetből és valóságos mészárlásba kezd Marseille utcáin. Le Guen főfelügyelőnek kell újra elkapnia akinek a módszereit közvetlen főnöke nem nézi jó szemmel. Így Le Guen-nek nemcsak a gyilkost kell üldöznie, de a bürokráciával is fel kell vennie a versenyt…

  Videó információk:
  Méret: 701,11 MB
  Hossz: 1:23:44
  Típus: AVI (DivX 5 - )
  Felbontás: 640 x 336 pixel
  Bitráta: 1 033 Kbps
  Képkockák száma/mp: 25.000
  Oldalarány: 1.905

  Audió információk:
  Audiósávok száma: 1
  Audiosáv #1 adatai:
  Audiósáv típusa: MPA1L3 (MPEG-1 Audio layer 3)
  Csatornák száma: 2
  Bitráta: 128 Kbps CBR
  Mintavételezési frekvencia: 48.0 KHz

  Felirat:
  Code: 

  Link megtekintéséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ az oldalra

  Code: 

  Link megtekintéséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ az oldalra  A halott linkeket nincs módómban javítani.

 8. Eddig 4 Felhasználó mondott köszönetet sohajda felhaszlálónak ezért a témáért:

  cipofuzo (2019-01-05),dubida (2018-02-17),marschmrk (2018-01-04),Sanci09 (2018-01-10)

 9. #5
  Status
  Offline
  sohajda's Avatar
  Feltöltő
  Csatlakozott
  13-02-09
  Hozzászólások
  1.316
  Köszönöm
  48
  4.297 Kapott Köszi 1.216 Témáért
  A Dominici-ügy (L'Affaire Dominici, 1972) DVDRip.Hun.
  Szinkr. francia, spanyol, olasz krimi 100perc.
  Stáblista:
  rendező........................Claude Bernard-Aubert
  forgatókönyvíró...........Claude Bernard-Aubert
  zeneszerző...................Alain Goraguer
  operatőr.......................Ricardo Aronovich
  produce.......................Éric Rochat, Jean Gabin

  Szereplők:
  Jean Gabin......................Gaston Dominici
  Gérard Depardieu...........Zézé Perrin

  Jeanne Allard..................Augusta Callat
  Max Amyl........................L'avocat
  Michel Bertay..................Périez, le juge d'instruction
  Jean-Pierre Castaldi........Le premier journaliste
  Paul Crauchet..................Le commissaire

  Tartalom:
  1952 augusztusában az országút mellett három holttestre bukkantak Haute Provence megyében. A brit családot brutális kegyetlenséggel meggyilkolták. A nyomozás során a gyanú a 75 éves helyi földbirtokosra, Gaston Dominicire terelődik. A kihallgatás során az öreg bevallja, hogy ő gyilkolta meg a családot. Később azonban visszavonja a vallomását, és mint kiderül, semmilyen bizonyíték nincs ellene, sem indíték, sem tanúvallomás. Ennek ellenére a közvéleményt lázban tartó bűncselekmény miatt halálra ítélik.

  Videó információk:
  Méret: 1,26 GB
  Hossz: 1:18:58
  Típus: AVI (XviD - XviD project)
  Felbontás: 712 x 400 pixel
  Bitráta: 2 110 Kbps
  Képkockák száma/mp: 25.000
  Oldalarány: 16/9

  Audió információk:
  Audiósávok száma: 1
  Audiosáv #1 adatai:
  Audiósáv típusa: MPA1L3 (MPEG-1 Audio layer 3)
  Csatornák száma: 2
  Bitráta: 128 Kbps CBR
  Mintavételezési frekvencia: 44.1 KHz

  Code: 

  Link megtekintéséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ az oldalra  A halott linkeket nincs módómban javítani.

 10. Eddig 5 Felhasználó mondott köszönetet sohajda felhaszlálónak ezért a témáért:

  cipofuzo (2019-01-05),Comondor (2019-01-05),dubida (2018-02-17),marschmrk (2018-01-04),wolfzsu (2018-01-10)

 11. #6
  Status
  Offline
  sohajda's Avatar
  Feltöltő
  Csatlakozott
  13-02-09
  Hozzászólások
  1.316
  Köszönöm
  48
  4.297 Kapott Köszi 1.216 Témáért
  A királynő nehéz napja (Rude journée pour la reine, 1973)
  DVDRip. DualDub. Hun.(francia) Színes, szinkr. francia-svájci játékfilm
  Stáblista:
  rendező...............René Allio
  író.......................René Allio
  operatőr..............Denys Clerval
  jelmeztervező......Christine Laurent
  zene....................Philippe Arthuys
  vágó....................Sylvie Blanc

  Szereplők:
  Gérard Depardieu.......Fabien
  Simone Signoret..........Jeanne

  Jacques Debary...........Albert
  Olivier Perrier.............Julien
  Orane Demazis............Catherine

  Tartalom:
  Jeanne öregedő takarítónő, az élettől nem sokat vár, de elégedett a sorsával. Egy napon ellátogat a versailles-i kastélyba, ahol ámulva járja végig Madame Maintenon, XIV. Lajos titkos feleségének termeit. Jeanne élete ezek után már nem a régi, képzeletében önmagát álmodja a királynőnek, s napjait ettől fogva az álom és valóság kettősségében éli...

  Videó információk:
  Méret: 1,06 GB
  Hossz: 1:40:35
  Típus: AVI (XviD - XviD project)
  Felbontás: 656 x 400 pixel
  Bitráta: 1 181 Kbps
  Képkockák száma/mp: 25.000
  Oldalarány: 1.640

  Audió információk:
  Audiósávok száma: 2
  Audiosáv #1 adatai:
  Audiósáv típusa: MPA1L3 (MPEG-1 Audio layer 3)
  Csatornák száma: 2
  Bitráta: 192 Kbps CBR
  Mintavételezési frekvencia: 44.1 KHz
  Audiosáv #2 adatai:
  Audiósáv típusa: MPA1L3 (MPEG-1 Audio layer 3)
  Csatornák száma: 2
  Bitráta: 128 Kbps CBR
  Mintavételezési frekvencia: 48.0 KHz

  Code: 

  Link megtekintéséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ az oldalra  A halott linkeket nincs módómban javítani.

 12. A következő felhasználók köszönték meg sohajda hozzászólását

  dubida (2018-02-17)

 13. #7
  Status
  Offline
  sohajda's Avatar
  Feltöltő
  Csatlakozott
  13-02-09
  Hozzászólások
  1.316
  Köszönöm
  48
  4.297 Kapott Köszi 1.216 Témáért
  Két férfi a városban (Deux Hommes dans la Ville, 1973.) DVDRip.Hun.
  Szines, szinkr. Francia krimi 95perc.
  Rendezte:
  rendező.......................José Giovanni
  forgatókönyvíró..........José Giovanni
  zeneszerző..................Philippe Sarde
  operatőr......................Jean-Jacques Tarbes
  producer.....................Alain Delon
  vágó............................Françoise Javet

  Szereplők:
  Alain Delon..................Gino Strabliggi
  Jean Gabin..................Cazeneuve
  Gérard Depardieu.......egy csúnya fiatal

  Mimsy Farmer.............Lucie
  Victor Lanoux..............Marcel
  Cécile Vassort............Évelyne
  Ilaria Occhini..............Sophie

  Tartalom:
  Egy bankrabló 10 év után szabadul a börtönből. A társadalomba való beilleszkedéséhez ugyan megkap minden segítséget, de egy zsaru a múltjából állandóan ott van a nyomában. A film egy olyan ember története, aki egyetlen hiba elkövetése miatt soha többé nem kap esélyt az igazságszolgáltatás oldaláról és a társadalomtól a tiszta lappal történő újrakezdéshez.

  Videó információk:
  Méret: 699,31 MB
  Hossz: 1:34:28
  Típus: AVI (XviD - XviD project)
  Felbontás: 608 x 352 pixel
  Bitráta: 891 Kbps
  Képkockák száma/mp: 25.000
  Oldalarány: 16/9

  Audió információk:
  Audiósávok száma: 1
  Audiosáv #1 adatai:
  Audiósáv típusa: MPA1L3 (MPEG-1 Audio layer 3)
  Csatornák száma: 2
  Bitráta: 131 Kbps VBR
  Mintavételezési frekvencia: 48.0 KHz

  Code: 

  Link megtekintéséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ az oldalra  A halott linkeket nincs módómban javítani.

 14. Eddig 3 Felhasználó mondott köszönetet sohajda felhaszlálónak ezért a témáért:

  baberfa (2019-01-06),cipofuzo (2019-01-05),wolfzsu (2018-01-10)

 15. #8
  Status
  Offline
  sohajda's Avatar
  Feltöltő
  Csatlakozott
  13-02-09
  Hozzászólások
  1.316
  Köszönöm
  48
  4.297 Kapott Köszi 1.216 Témáért
  Herék, avagy a tojástánc (Les Valseuses, 1974) DVDRip.Hun.
  Szinkr. francia vígjáték, dráma, road-movie
  Stáblista:
  rendezte.....................Bertrand Blier
  producer....................Paul Claudon
  forgatókönyv..............Bertrand Blier
  fényképezte................Bruno Nuytten
  vágó...........................Kenout Peltier
  zene...........................Stephane Grappelli

  Szereplők:
  Gérard Depardieu................Jean-Claude
  Patrick Dewaere...................Pierrot
  Miou-Miou...........................Marie-Ange

  Jeanne Moreau....................Jeanne Pirolle
  Brigitte Fossey......................A fiatal anya
  Isabelle Huppert..................Jacqueline
  Jacques Chailleux................Jacques Pirolle
  Michel Peyrelon...................Surgeon
  Christiane Muller.................Jacqueline anyja
  Christian Alers.....................Jacqueline apja
  Dominique Davray...............Ursula

  Tartalom:
  Jean-Claude és Pierrot, a két vérbeli antihős a francia Riviérán teng-leng. Apróbb-nagyobb szélhámosságokkal, csajozással, rablással próbálják meg agyonütni az idejüket meg néhány ellenszenves alakot.

  Videó információk:
  Méret: 1,36 GB
  Hossz: 1:58:15
  Típus: AVI (XviD - XviD project)
  Felbontás: 640 x 368 pixel
  Bitráta: 1 448 Kbps
  Képkockák száma/mp: 29.970
  Oldalarány: 16/9

  Audió információk:
  Audiósávok száma: 1
  Audiosáv #1 adatai:
  Audiósáv típusa: AC3 (AC3)
  Csatornák száma: 2
  Bitráta: 192 Kbps CBR
  Mintavételezési frekvencia: 48.0 KHz

  Code: 

  Link megtekintéséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ az oldalra  A halott linkeket nincs módómban javítani.

 16. Eddig 4 Felhasználó mondott köszönetet sohajda felhaszlálónak ezért a témáért:

  andarov (2018-01-06),hippijoci (2018-04-25),polepapa (2018-02-18),rodent (2018-12-24)

 17. #9
  Status
  Offline
  sohajda's Avatar
  Feltöltő
  Csatlakozott
  13-02-09
  Hozzászólások
  1.316
  Köszönöm
  48
  4.297 Kapott Köszi 1.216 Témáért
  A Gáspárok/ A párizsi alvilág (Les Gaspards, 1974) DVDRip. Hun.
  Szinkr. francia-belga vígjáték
  Stáblista:
  rendező....................Pierre Tchernia
  írta...........................Gaston Leroux
  forgatókönyvíró.......Pierre Tchernia
  producer..................Saul Cooper
  fényképezte..............Jean Tournier
  zene.........................Gérard Calvi
  vágó.........................Françoise Javet

  Szereplők:
  Michel Serrault................Jean-Paul Rondin
  Philippe Noiret................Gaspard de Montfermeil
  Gérard Depardieu...........postás

  Michel Galabru................Lalatte főfelügyelő
  Charles Denner...............közlekedési miniszter
  Prudence Harrington......Miss Pamela Pendleton-Pumkin


  Tartalom:
  Abszurd vígjáték egy apáról aki lánya eltűnése után egy Párizs alatti különös kolóniára talál amit Gaspard vezet.

  Videó információk:
  Méret: 1,12 GB
  Hossz: 1:30:20
  Típus: AVI (XviD - XviD project)
  Felbontás: 704 x 430 pixel
  Bitráta: 1 513 Kbps
  Képkockák száma/mp: 25.000
  Oldalarány: 1.637

  Audió információk:
  Audiósávok száma: 1
  Audiosáv #1 adatai:
  Audiósáv típusa: AC3 (AC3)
  Csatornák száma: 2
  Bitráta: 256 Kbps CBR
  Mintavételezési frekvencia: 48.0 KHz

  Code: 

  Link megtekintéséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ az oldalra  A halott linkeket nincs módómban javítani.

 18. A következő felhasználók köszönték meg sohajda hozzászólását

  marschmrk (2018-01-04)

 19. #10
  Status
  Offline
  sohajda's Avatar
  Feltöltő
  Csatlakozott
  13-02-09
  Hozzászólások
  1.316
  Köszönöm
  48
  4.297 Kapott Köszi 1.216 Témáért
  Stavisky(1974)DVDRip.Hun.
  Szines,szinkr.Fr.-Ol.filmdráma.113perc.
  Rendezte:Alain Resnais

  Szereplők:
  Jean-Paul Belmondo..........Alexandre Stavisky
  Gérard Depardieu...............fiatal feltaláló

  François Périer...................Albert Borelli
  Anny Duperey.....................Arlette
  Michael Lonsdale...............Dr. Mezy
  Roberto Bisacco.................Montalvo

  Tartalom:
  Alexandr nagy szélhámos. A század eleji Franciaország vezető elitjét, a korrupt rendőrséget a markában tartja. Még az ideiglenesen menedékjogot kapott Trockij politikai szervezkedése is tőle függ. Ám az irdatlan pénzköltésnek, a fedezetlen csekkeknek és a hamis államkötvényeknek meg lesz a következménye. Kipattan a botrány és egyetlen lehetőség marad, az öngyilkosság.

  Videó információk:
  Méret: 1,31 GB
  Hossz: 1:52:26
  Típus: AVI (DivX 5 - )
  Felbontás: 720 x 416 pixel
  Bitráta: 1 469 Kbps
  Képkockák száma/mp: 25.000
  Oldalarány: 16/9

  Audió információk:
  Audiósávok száma: 1
  Audiosáv #1 adatai:
  Audiósáv típusa: AC3 (AC3)
  Csatornák száma: 2
  Bitráta: 192 Kbps CBR
  Mintavételezési frekvencia: 48.0 KHz

  Code: 

  Link megtekintéséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ az oldalra  A halott linkeket nincs módómban javítani.

 20. A következő felhasználók köszönték meg sohajda hozzászólását

  zsolt7409 (2017-12-31)

 

 

A Téma cimkéi

Jogosultságok

 • Nem nyithatsz Új Témát
 • Nem válaszolhatsz a Témában
 • Nem csatolhatsz állományt
 • Nem szerkesztheted a Hozzászólásaid
 •