Sziasztok!
A Windows 7 update frissítési problémáira meg van a megoldás.Biztos sokan találkoztatok azzal a helyzettel, amikor a frissen feltelepített windows 7 operációs rendszeretek frissítését elindítva több óra várakozás után találja meg ( ha egyáltalán megtalálja) a rendszerhez tartozó frissítéseket. Ez elég idegesítő! Én személy szerint 8 óra keresés után egyszerűen leállítottam. Némi utána olvasgatás, információ gyüjtés után mondom magamban nem létezik, hogy nincs valami kézenfekvő megoldás erre! Szerencsére a Youtube-on megtaláltam.(Köszönet a feltöltőnek!) Mivel nem igazán hittem benne,hogy működik sajnos a videó linket nem mentettem el. Mindössze 10-15 perc és megtalálja a frissítéseket!!!
A Következőt kell tenni (lépésről lépésre):
1:Az alábbi linkekről le kell tölteni 2 frissítő fájlt (hivatalosan a microsoft letöltőközpontból), mindenki a saját op. rendszerének megfelelőt!
2:Telepítés
3:Vezérlőpult\Rendszer és biztonság\Windows Update\Beállítások módosítása-->be kell pipálni (az első keresésnél mindenképpen) az "ajánlott frissítések fogadása ugyanúgy, mint a fontos frissítések esetén"
4:Legördülő menüben pedig ki kell választani a "Frissítések keresése, de én döntöm el, hogy letöltöm és telepítem-e azokat"
5:OK
A keresés elindul és 10-15 perc múlva megtalálja, meg kell hogy találja. Tesztelve Windows 7 Ultimate 64-bit, Home Premium32-bit.
Mindenkinek sok sikert!
Üdv!
Code:Link megtekintéséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ az oldalra
Hasonló témák: