Eddig SMS-ben fizettem elő a Data prémiumra. Ez a lehetőség megszűnt. A megmaradt lehetőségek közül mi a legbiztonságosabb előfizetési mód - külföldről? A bankkártyám adatait nem szívesen adom meg Neten.
Printable View
Eddig SMS-ben fizettem elő a Data prémiumra. Ez a lehetőség megszűnt. A megmaradt lehetőségek közül mi a legbiztonságosabb előfizetési mód - külföldről? A bankkártyám adatait nem szívesen adom meg Neten.
Ha jól emlékszem van pay pal vagy pay pas? Egyébként két lépcsős azonosítással lehet online fizetni, így a kártya adatokat hiába lopják el.
Szerintem az átutalás. Ott csak a bankoddal vagy kapcsolatban.
sziasztok, évek óta paypal-lal fizetek elő. szóval plusz egy "szavazat", ha írhatom így :D
Paypal. Jó hét éve használom, China viszonylatban is (sőt, leginkább ott). Soha nem volt gondom. Persze az azonosítóidat ne a mobilon tárold.
hali mindenki, ez van a data.hu-n, mikor a PayPal lehetoseget valasztod... "A PayPal fizetési lehetőség átmenetileg szünetel. Megértéseteket köszönjük!" ...es ez mar tobb eve igy van, utoljara 2015-12-25 tudtam fizetni vele, azota en feltoltos kartyaval fizetek, amit kulon kertem az internethez, amit fizetes elott toltok fel, annyival kb, amennyivel fizetni fogok :)
"Egyébként két lépcsős azonosítással lehet online fizetni, így a kártya adatokat hiába lopják el."
Vagy legyél te is feltöltő, akkor soha többé nem kell fizetned... Van olyan feltöltő, akinek 2050-valahányig van prémium tagsága.